PREŽIVELA ČAK 13 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA: Žena odustala od vožnje, veruje da ima PTSP za volanom

Novosti online

26. 01. 2023. u 16:45

DžENIFER Kerns iz Ohaja ima generalizovani anksiozni poremećaj, autizam i ADHD, i veruje da su je sve saobraćajne nesreće učinile neverovatno nervoznom kada sedne za volan.

ПРЕЖИВЕЛА ЧАК 13 САОБРАЋАЈНИХ НЕСРЕЋА: Жена одустала од вожње, верује да има ПТСП за воланом

Foto: Profimedia

Prvu nesreću imala je kada je imala samo sedam godina, kada je majčin automobil proklizao na ledu. Ova 50-godišnjakinja, koja sada živi u Belfastu, rekla je da veruje da možda ima PTSP zbog svih nesreća u kojima je učestvovala tokom godina, uprkos tome što nije vozila više od dve decenije, prenosi Autoklub.

Prisećajući se prve nesreće u kojoj je bila vozač, Dženifer je rekla: "To je verovatno bila jedna od najdramatičnijih nesreća. Doslovno sam tog dana saznala da je, ironično, moj najbolji prijatelj doživeo saobraćajnu nesreću i da ga je ubio kamion. Zabila sam se tog dana u drvo".

Dženifer je udarila glavu i slomila kosti u lobanji, što je zahtevalo tri operacije. Ali uprkos mučnom iskustvu, kada se probudila, bila je spremna da ponovo sedne za volan.

- Samo sam pomislila, hajde da pokušamo ponovo.

Sledeće godine imala je još jednu nesreću. Ovaj put je vozio poznanik iz društva. I dok je posle sudara ležala povređena na zadnjem sedištu, ostavili su je i pobegli sa lica mesta. Na sreću, iz svega se izvukla u jednom komadu.

Ali tu nije bio kraj, preživela je još jedan udes, pa još jedan - ukupno trinaest.

Otkako se preselila u Severnu Irsku, Dženifer se više nije usudila da sedne za volan.

BONUS VIDEO: U ŠTRAJKU VEĆ DVA I PO MESECA: Radnici crnogorskog Telekoma spas traže kod premijera Abazovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!