"NE SMEM U ŠORTSU U ŠKOLU? DOBRO, ONDA ĆU OVAKO": Srpski tinejdžer odlučio da prekrši pravila na nesvakidašnji način (FOTO)

Novosti online

28. 06. 2022. u 20:53

KADA dođu letnje vrućine, uglavnom svi želimo na sebi što manje odeće jer baš niko ne voli da se "kuva" u farmerkama, recimo. Međutim, u pojedinim ustanovama postoje određena pravila oblačenja, koja znače da ne možete ući u šortsu, prekratkoj haljini, kratkoj majici i slično.

НЕ СМЕМ У ШОРТСУ У ШКОЛУ? ДОБРО, ОНДА ЋУ ОВАКО: Српски тинејџер одлучио да прекрши правила на несвакидашњи начин (ФОТО)

Foto: Printskrin

Ova pravila važe i u školama, iako se već generacijama unazad vodi debata o tome zašto je devojčicama i devojkama dozvoljeno da nose suknje (pristojne dužine, naravno), a dečacima odnosno momcima nisu dozvoljeni šortsevi te iste dužine.

Ovo pravilo je očito iznerviralo jednog srpskog tinejdžera, koji je odlučio da se na svoj način suprotstavi – pa je ispoštovao pravilo da ne sme da se pojavi u šortsu i umesto toga je u školu otišao u haljini.

- Je li, ne sme da se dolazi u školu u šortsu? Dobro, onda ću da dođem u haljini, ko čovek! - rekao je momak koji je u opisu snimka napisao "poštujem sva pravila".

Učenik je snimao sebe dok izgovara te reči i ulazi u zgradu srednje škole, dok se okolo čuje smeh, a on dodaje "pa ’ajde izbacuj me, neka".

Još nije poznato kako su profesori reagovali na ovaj njegov "protest", ali sudeći po komentarima, mladi su oduševljeni njegovim potezom.

"Koji si ti car", "legenda", "alfa mužjak", "vidimo muškarca koji je siguran u svoju muškost", "ovo zovemo pravim muškarcem", neki su od komentara.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!