ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU? U osnovnoj školi u Ečki održano opštinsko takmičenje

B. G.

22. 04. 2024. u 12:32

Osnovna škola "Dr Aleksandar Sabovljev" iz Ečke kod Zrenjanina i ove godine je bila domaćin opštinskog takmičenja "Šta znaš o saobraćaju", na kojem su učenici osnovnih škola sa teritorije grada Zrenjanina demonstrirali veštine u praktičnom delu vožnje bicikla na poligonu, a u teoretskom delu u polaganju testova iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ? У основној школи у Ечки одржано општинско такмичење

foto: grad Zrenjanin

Učešće na ovom tradicionalnom takmičenju, koje se 55. put održava, uzelo je osam osnovnih škola iz Ečke, Tomaševca, Taraša, Elemira i još nekoliko sela, uz tri škole iz Zrenjanina - "Žarko Zrenjanin", "Vuk Karadžić" i "Dr Jovan Cvijić".

Iako su pobednici svi koji su učestvovali u ovom takmičenju, jer su stekli dodatno znanje i veštine za što bezbednije učešće u saobraćaju, oni koji su se najviše istakli su i posebno nagrađeni, a najbolji među njima su i stekli pravo da predstavljaju Zrenjanin na okružnom takmičenju.

foto: grad Zrenjanin

U kategoriji B najviše znanja i umeća su pokazali: Hana Vijatov ("Žarko Zrenjanin"), Lazar Todorov ("Dr Aleksandar Sabovljev", Ečka) i Anđela Anđić ("Dr Aleksandar Sabovljev", Ečka), a uz njih, na okružnom takmičenju će učestvovati i Isidor Kralik iz zrenjaninske škole "Vuk Karadžić".

Pobednici takmičenja u kategoriji C su Damir Pavić ("Dr Jovan Cvijić", Zrenjanin), Srđana Anović ("Mladost", Tomaševac) i Pavle Anđić ("Dr Aleksandar Sabovljev", Ečka), kao i Nikolina Dragičević iz škole u selu Ečka.

foto: grad Zrenjanin

Pobednici okružnog takmičenja predstavljaće Srednjobanatski okrug na državnom takmičenju u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)