KUSUR NIKADA NIJE HTEO DA UZME: U Vlastinom omiljenom kafiću otkrili koliki je gospodin bio - kafu je plaćao deset puta više!

A. Z. K.

24. 03. 2021. u 15:37

NAKON vesti o smrti glumca Vlaste Velisavljevića u njegovom komšiluku na Dorćolu bilo je tiho. Jedan od najvoljenijih srpskih glumaca, osvajao je srca ljudi gde god da je kročio, U blizini zgrade u kojoj je stanovao, nalazi se kafić gde je do pandemije usled virusa korona, svakodnevno pio kafu.

КУСУР НИКАДА НИЈЕ ХТЕО ДА УЗМЕ: У Властином омиљеном кафићу открили колики је господин био - кафу је плаћао десет пута више!

Foto: V. Danilov

Kako nam je ispričao jedan od konobara, za njega može da se kaže samo jedno "bio je veliki gospodin". Vlasta je bio rado viđen gost u ovom lokalu, a kako nam je rekao jedan od zaposlenih, bio je izuzetno galantan.

- Kafu koja košta 140 dinara, Vlasta nam je plaćao 1.000, a kusur nikada nije uzimao. Ako plaća karticom, onda nam kaže da mu naplatimo još više. Vlasta je bio divan - ispričao nam je jedan od konobara. - Od kad je krenulo sve ovo sa virusom korona, nije dolazio toliko često, čuvao se. Njegova supruga takođe je naš stalni gost, ali je i ona svakodnevno dolazila dok smo imali baštu ispred lokala. Zaista je bio divan čovek, i nedostajaće nam.

Kako nam je rekao sagovornik često je prolazio svojom "ladom" dorćolskim ulicama.

Svojim osmehom i vedrim duhom ostavljao je utisak na sve koji su ga poznavali, ali ne manjka ni onih koji su ga "upoznali" samo preko malih ekrana, a čija srca je osvajao svakim svojim pojavljivanjem na televiziji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)