„TESTOSTERON“ PRED PUBLIKOM: Večeras premijera u subotičkom Narodnom pozorištu

J.L.

14. 01. 2021. u 14:22

DRAMA na mađarskom jeziku Narodnog pozorišta u Suboticu pripremila je predstavu „Testosteron" čija će premijera biti večeras na sceni „Jadran" u 18 časova.

„ТЕСТОСТЕРОН“ ПРЕД ПУБЛИКОМ: Вечерас премијера у суботичком Народном позоришту

Subotica / Foto J. Lemajić

Komad je režirao Daniel Ambruš Kovač, a rad na predstavi pratile su brojne nezgode i problemi koji su njeno izvođenje odložili na gotovo godinu dana.

Najpre je početkom marta prošle godine, reditelj doživeo ozbiljnu nezgodu koja je zahtevala i hiruršku intervenciju, a potom je epidemija korona virusa u više navrata prekinula probe.

- U avgustu je trebalo da nastavimo proces rada, ali nismo uspeli, pa smo u novembru počeli i opet smo morali da stanemo. Imali smo jednu, da tako kažem, službenu premijeru krajem decembra i ponovo smo prekinuli proces rada, da bi se konačno 4. januara stekli uslovi da završimo predstavu i nadamo se da će publika biti zadovoljna – kaže glumac Arpad Černik. - Radi se o propaloj svadbi, gde se muškarci opuste i u nekim prilikama izgovore stereotipne i pomalo uvredljive reči upućene na račun lepšeg dela društva, ali je sve to karikatura i nikoga nećemo uvrediti. Svako će se lepo provesti, ovo je komedija i nadamo se da će naša publika uživati.

Iako se igra na mađarskom jeziku, predstava je titlovana na srpski jezik, te iz pozorišta čekaju svu zainteresovanu publiku da im se u četvrtak pridruži.                       

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)