ZVUK ZALASKA SUNCA: ArtLink festival organizuje "Brazilijana festivalsko zagrevanje"

V.V.S.

11. 06. 2024. u 14:42

ArtLink festival sa programom pod nazivom "Zvuk zalaska sunca", u subotu 15. juna, organizuje za posetioce "Brazilijana festivalsko zagrevanje" sa Brazilijana gudačkim ansamblom u bašti Muzeja Vuka i Dositeja.

ЗВУК ЗАЛАСКА СУНЦА: АртЛинк фестивал организује Бразилијана фестивалско загревање

foto promo

Muzika Brazila izvodiće Karlos Gomeš i Vila Lobos, Brazilijana gudački ansambl, gitaristi Olga Dubljanin, Luka Janoši,Marija Poljanski, Pavle Filipović, uz sopran Milicu Žižić.

Dvanaesto festivalsko izdanje ove godine obeležava dve decenije od osnivanja organizacije ArtLink, a svečano će biti otvoreno 18. juna u Narodom muzeju programom korejske muzike sa gostima iz Umetničke asocijacije "Istok Zapad".

Umetnička direktorka i osnivač Jovanka Višekruna Janković, izjavila je da Festival predstavlja premijerno produkcije koje će doneti novu zvučnu i umetničku sinergiju između gostujućih i domaćih umetnika pod nazivom "Zvuk zalaska sunca".

Već petu godinu, festival se realizuje najvećim delom na otvorenom, na prostoru Beogradske tvrđave, kao i u prostorima važnih spomenika i institucija kulture kao što su Narodni muzej, Muzej Vuka i Dositeja i drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone