PONOVO "TAJNE ŽENA": U UK "Parobrod" predstava u režiji Janka Cekića

V.V.S.

02. 04. 2024. u 16:32

U USTANOVI kulture "Parobrod", u subotu 6. aprila, na repertoaru je prvo ovogodišnje izvođenje predstave "Tajne žena" u režiji Janka Cekića.

ПОНОВО ТАЈНЕ ЖЕНА: У УК Пароброд представа у режији Јанка Цекића

foto promo

Kako se navodi, ovaj komad je priča o tri žene( ali i o svim ostalim) koja govori o njihovim strahovima, stidu, problemima i (ne)samopouzdanju. Predstava postavlja i neka pitanja, između ostalog, koliko boli kada se ogoliš i otvoriš dušu i koliko je snage potrebno da napraviš korak promeni. U priči o slobodi kao mirnoća duha kojoj svi težimo ( susrećući se sa stegama i nametnutim idealima)igraju Anđela Kiković, Iva Krneta i Sofija Uzunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NEZNANJE, PORICANJE I ZABORAV : Filozofsko pozorište u Bitef teatru