AUDICIJA ZA DIZNIJEVU ANIMACIJU "ŽELJA": Odabrana dva najbolja dečja glasa (FOTO/VIDEO)

Promo

17. 10. 2023. u 15:55

OD 23. novembra u bioskope stiže najnovija, originalna Diznijeva animacija "Želja" kao kruna obeležavanja 100 godina postojanja čuvenog filmskog studija.

АУДИЦИЈА ЗА ДИЗНИЈЕВУ АНИМАЦИЈУ ЖЕЉА: Одабрана два најбоља дечја гласа (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Promo

U MTS dvorani održana je audicija za odabir dva dečja glasa koja će biti deo sinhronizacije najnovije Diznijeve animirane avanture "Želja" (Wish) koji nas krajem novembra očekuje u bioskopima.

 Od 374 prijavljene dece, u uži krug ušlo je dvadeset i osmoro, nakon čega je žiri, na čelu sa muzičarem Srđanom Čolićem Mobijem, doneo odluku i odabrao dvoje osnovaca, Doru Milenković i Aleksu Šarića. Njih dvoje uskoro ulaze u studio i započinju sinhronizaciju animacije.

- Aleksa je nekoliko meseci išao na glumu, a sada je prvi put bio na ovakvoj vrsti audicije i veoma je srećan što je odabran i što će učestvovati u sinhronizaciji animacije - prenela je utiske Aleksina majka Maja.

- Dora je od malih nogu očarana Diznijevim crtanim filmovi pa je prilika da bude deo sinhronizacije ostvarenje sna. Već sa četiri godine je sama na klaviru po sluhu svirala i pevala Diznijeve pesme - istakla je Dorina majka Lucija Milenković.

Kompanija Dizni obeležila je juče, 16. oktobra, 100 godina postojanja, magičnog pripovedanja, slaveći voljene likove i animirane avanture na velikom ekranu. Kao kruna slavlja nezaboravnog iskustva, ove godine u bioskope stiže potpuno nova, originalna animirana priča "Želja".

Smeštena u magičnom carstvu Rosas, priča „Želja“ nas upoznaje sa Ašom, optimističnom devojkom britkog uma koja veoma brine o svojoj zajednici.

U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju, ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sredozemno more u Egiptu na kakvo niste navikli! 8 dana već od 560€ All Inclusive