U TIVTU I PORTO MONTENEGRU PRIPREMAJU BOGAT PROGRAM TOKOM LETA: Dolazi i DŽon Malkovič

D.B.M.

11. 05. 2023. u 11:00

PORTO Montenegro će ovog leta, od 28. do 30. jula biti domaćin prvog RUBIX festivala, koji će početi u velikom stilu. Pravo iz Holivuda u petak, 28. jula na scenu "Sinhro" stiže čuveni glumac Džon Malkovič i njegova predstava "Paklena komedija", koja je pobrala mnogobrojne nagrade i priznanja širom sveta.

У ТИВТУ И ПОРТО МОНТЕНЕГРУ ПРИПРЕМАЈУ БОГАТ ПРОГРАМ ТОКОМ ЛЕТА:  Долази и Џон Малкович

Foto: Tanjug

Iste večeri, Pučini orkestar koji čine 24 muzičara, predstaviće svoje obrade legendarnih muzičkih hitova. Drugog dana Festivala, 29. jula, uživo će nastupiti čuveni birtanski bend "Morčiba", nakon koga na scenu stiže Frančesko Tristano, poznati virtuoz na klaviru, kompozitor i producent koji će prirediti spektakl spajajući koncertni klavir i elektronske zvukove. Iste večeri, Kotor Art će predstaviti projekat "Viena koling" sa članovima Bečke filharmonije.

Festival će, kako su najavili organizatori na jučerašnjoj konferenciji u Beogradu, ujediniti ljubitelje muzike, umetnosti, teatra i tehnologije.

U Tivtu će se ove godine održati i tradicionalni festival, koji traje punih 18 godina. Na otvaranju će biti izvedena predstava "Fleš dens" beogradskog Pozorišta na Terazijama, a na zatvaranju "Velika drama" Narodnog pozorišta u Beogradu. Bogat festivalski program biće organizovan tokom celog leta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!