NAJLEPŠI POKLON U MESECU LJUBAVI! Knjige u izdanju "Novosti" po akcijskim cenama

Novosti online

10. 02. 2022. u 11:26

POKLONITE dragoj osobi neko od izuzetnih izdanja Kompanije „Novosti“ i uštedite kupujući po akcijskim cenama. Ovo može biti prilika i da obogatite svoju biblioteku izuzetnim izdanjima „Novosti“ namenjenim ženskoj populaciji.

НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН У МЕСЕЦУ ЉУБАВИ! Књиге у издању Новости по акцијским ценама

V.N.

Knjiga „One su promenile Srbiju“ autorki Milene Marković i Tatjane Loš, uz fantastične ilustracije Vojislave Tanurdžić, je delo koje je svojevrstan spomenar najznačajnijih žena Srbije, od Jelene Anžujske do Ane Ivanović, a namenjeno je uzrastu od tinejdžerskog do zrelog doba. Sadrži čak sedamdeset biografija srpskih heroina koje po svojoj uzvišenosti i moralnoj lepoti ne zaostaju za ženama koje su uticale i menjale svetske tokove istorije. Tokom februara ovu knjigu možete kupiti po ceni od 499 dinara.

U knjizi „Velike srpske ljubavi“ nalazi se 40 ljubavnih priča koje svetle kroz osam vekova naše bogate istorije, napisanih perom vrsne autorke Žiže Radivojević. U ovoj knjizi našli su se parovi kojima je ljubav obeležila život, bilo da je trajala ili se pretvorila u pepeo, spaljena strašću, teškim političkim ili mentaliteskim i etničkim okolnostima. Akcijska cena je 890 dinara.

Knjige možete poručiti na brojeve telefona 011/3028-121, 3028-291, radnim danima od 10 do 16 č. Plaća se pouzećem uz troškove dostave.

* Akcija važi samo na području Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju