"ZABAVLJANJE: BEZ CENZURE" - Premijere dva rijalitija stižu na kanal Foks lajf

V. N.

12. 02. 2022. u 13:51

MADA je kanal Foks lajf rezervisan za nagrađivane porodične serije, sjajne sitkome i medicinske procedurale, februar na ovoj televiziji obeležiće i premijere dva rijaliti šoua koja će nam prekratiti hladne zimske dane.

ЗАБАВЉАЊЕ: БЕЗ ЦЕНЗУРЕ - Премијере два ријалитија стижу на канал Фокс лајф

Foto Foks

Već od 18. februara, stižu nam prve epizode rijalitija "Zabavljanje: bez cenzure", a odmah zatim, stižu i "Osvajači prostora".

Ljubav nije šala! Osim u britanskoj verziji američkog rijalitija "Zabavljanje: bez cenzure", u kojoj najbolji engleski komičari uz urnebesne komentare prate ljubavne sastanke učesnika šoua koji se jedan za drugim pretvaraju u katastrofu uživo. Osam nezaboravnih epizoda serije koja će vas dovesti do suza, dok se potajno nadate da će bar neko sa sastanka otići bez crvenih obraza, na kanal Foks lajf stiže od 18. februara, a prikazivaće se radnim danima od 13.50.

Britanski glumci i TV voditelji Dejzi Mej Kuper, Suzan Vokoma, Džoš Vidikomb, Džoel Domet i mnogi drugi imaće zadatak da udobno smešteni u sofi pred malim ekranom u svakoj epizodi komentarišu dva para koji se nadaju da bi mogli biti srodne duše. Neki od komičara čak će pokušati da savetima pomognu kandidatima ne bi li se na sastancima prikazali u što boljem svetlu. Ipak, srce se ne može prevariti tako lako, a ko će od 32 učesnika na kraju ovog šoua pronaći svog savršenog partnera, otkrićemo baš u mesecu koji slavi ljubav!

"OSVAJAČI PROSTORA"

SEDAM dana kasnije, sledi premijera još jednog rijalitija pod nazivom "Osvajači prostora". Širom sveta porodice se bore sa haosom u domu i očajnički im je potrebna pomoć. Rijaliti emisija "Osvajači prostora" koja na kanalu Foks lajf počinje da se emituje od 24. februara, radnim danima u 13.50, pokušaće da im pomogne u zavođenju reda.

Foto Foks

Tim "Osvajača prostora" predvode guru discipline i harmonije Piter Volš, kraljica renoviranja Čeri Barber i lovac na blago Lukas Kalagan. Kroz 10 epizoda, ovaj tim ukazaće na to koliko su ljudske emocije ogledalo doma u kom živimo. Čeri minimalno vreme, najčešće dva dana, koristi za maksimalan efekat preuređivanja domova koji često liče na smetlište. U sređivanju se vodi svojom životnom mantrom - minimalna potrošnja za maksimalan uticaj. Lukas u međuvremenu prebira smeće da pronađe skrivene dragulje koje može pretvoriti u neočekivan izvor prihoda. Autentični, nabijeni pozitivnom energijom i uvek dobro raspoloženi, Osvajači prostora pomažu onima kojima je to najpotrebnije, i u tom procesu inspirišu vlasnike kuća da poboljšaju svoje živote i navike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)