PLESOM DO SNOVA: TV mjuzikl "Veliki skok" stiže na kanal Foks lajf

N. D.

26. 12. 2021. u 10:38

ZA ljubitelje serije "Gli" i plesnih takmičarskih emisija, kanal Foks lajf spremio je pravu TV poslasticu. Od 12. januara, sredom u 22.00, pratimo premijerno muzičku dramediju "Veliki skok", u kojoj grupa autsajdera pokušava da promeni život učešćem u plesnom rijalitiju.

ПЛЕСОМ ДО СНОВА: ТВ мјузикл Велики скок стиже на канал Фокс лајф

Foto Foks

Međutim, šansa koja im se u početku bude učinila kao prilika za ostvarenje snova, nekima bi mogla da uništi reputaciju nakon izvođenja završne baletske predstave "Labudovo jezero".

Posle propalog projekta i stresnog razvoda, producent Nik Blekbern nevoljno se pridružuje novoj produkciji plesnog takmičenja u Detroitu. Na ideju za rijaliti koji traži plesače svih uzrasta, kako bi od njih napravio nove TV zvezde, došao je bivši profesionalni plesač Vejn Fonten.

U njegovoj ekipi je Monika Salivan, koreografkinja i baletska igračica, kojoj je ispod časti da pomaže nespretnim igračima amaterima na njihovom putu do slave. Ipak, ona podržava Nika u realizaciji emisije, koji ne samo da traži najbolje igrače, nego i karaktere koji bi mogli da izazovu mnogo drame na malom ekranu.

Jedna od njih je Gabi Luis, koja je oduvek maštala da postane profesionalna plesačica. Međutim, od svojih snova morala je da odustane nakon što je, po završetku srednje škole, saznala da je zatrudnela.

Zaposlena kao administrativni radnik, Gabi jednog dana na pauzi za ručak slučajno nailazi na poziv za "Veliki skok" i njena strast za plesom ponovo se budi. Čak i njen bivši plesni partner i srednjoškolski prijatelj Džastin Rejes pristaje da sa njom učestvuje u rijalitiju.

Foto Foks

Na podijumu za igru takmičiće se sa sebi sličnim ljudima: Redžijem Sadlerom, bivšim fudbalskim šampionom, Britni Lavel, pobednicom mnogobrojnih plesnih takmičenja koja učestvuje sa bratom blizancem Sajmonom, Majkom Devrizom, nezaposlenim automehaničarem koga je nedavno napustila žena, Polom Klark, zgodnom direktorkom, i Džulijom Perkins, bivšom balerinom a sada majkom koja je više zainteresovana za društvene mreže nego za svoje ćerke i supruga. U priči o drugoj šansi i ostvarenju propalih snova neko će postati zvezda, a neko zauvek upropastiti budućnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest