NI NA SELU MU KRIMINALCI NE DAJU MIRA: Kris Maršal sa starom ulogom u novoj seriji "Više od raja"

N. DRAŽOVIĆ

14. 10. 2023. u 16:31

PROŠLO je sedam godina otkako se glumac Kris Maršal oprostio od uloge detektiva Hamfrija Gudmana u dugovečnom krimiću "Smrt u raju".

НИ НА СЕЛУ МУ КРИМИНАЛЦИ НЕ ДАЈУ МИРА: Крис Маршал са старом улогом у новој серији Више од раја

Foto Star

Njega su na poziciji protagoniste ovog serijala od 2017. nasledili Ben Miler, kao inspektor Ričard Pul, i Ralf Litl, kao trenutno aktuelni detektiv Nevil Parker. Ipak, ove godine, Maršal nam se vraća u spinofu "Više od raja", koji se na kanalu Star krajm premijerno emituje od 11. oktobra, sredom u 22.00. Nova serija prati detektiva Hamfrija Gudmana i njegovu verenicu Martu Lojd (Sali Breton), koji napuštaju London kako bi započeli nov život na obali Devona.

Hamfriju je dodeljeno mesto detektiva u policijskoj upravi Šipton Abot, pomalo zapuštenoj stanici koja pripada policijskom okrugu Devona i Kornvola. Marta želi da otvori kafić i oboje se raduju mirnom životu, daleko od stresa i nasilja koje je prisutno u glavnom gradu. Međutim, par ubrzo shvata da miran seoski život baš i nije tako savršen. Inspektor Gudman će se uveriti u to već u prvoj od šest epizoda, kada se susreće sa svojim prvim zadatkom. Osumnjičena za zločin je veštica iz 17. veka. Ali, tu čudima nije kraj. Slede slučajevi u kojima misteriozno nestane cela porodica, zatim se pojavljuje leš u savršenom krugu usred polja kukuruza, a ništa manje čudno neće biti ni ubistvo čiji je počinalac sve vreme bio pod budnim okom policije - u zatvoru.

Glavna zvezda serijala, glumac Kris Maršal, ne krije da mu je drago što se posle duže pauze vratio ulozi poznatog detektiva, ali isto tako priznaje da to nije učinio bez male doze straha.

- Ovo je nova serija, Hamfrija gledamo u potpuno novom okruženju, daleko od svih prethodnih priča, ali je i dalje to isti lik. Uvek je lako obući stari kostim, ali je isto tako veoma opasno to što je malo potrebno da skliznete u kliše. Prošlo je šest godina otkako sam napustio "Smrt u raju". U međuvremenu se dogodilo mnogo toga. Imali smo kovid-pandemiju, Hamfri nije mogao da ostane isti. Morao sam da osmislim novi život starog junaka. Reakcija publike je odlična i to je najbolji pokazatelj da sam uspeo u tom zadatku - poručuje glumac, dodajući da nije odbacio ideju da se ponovo vrati na egzotično ostrvo Sent Mari.

- Uvek postoji mogućnost za tako nešto. Volim krosovere i voleo bih da se vratim u "Smrt u raju" i u epizodnom gostovanju. Za tu seriju me vežu divne uspomene. U stvari, bilo bi mi baš zanimljivo da se u jednoj epizodi vrate svi detektivi koji su igrali glavne uloge.

Da vidimo kako to izgleda kada se njihovi svetovi sudare - ističe Kris Maršal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!