U SERIJI I NAŠA GLUMICA ANJA SAVČIĆ: Regionalna premijera treće sezone krimi-drame "Široko nebo" na kanalu FOKS

N. DRAŽOVIĆ

10. 03. 2023. u 11:57

OD autora i izvršnog producenta Dejvida I. Kelija ("Čikago bolnica", "Ali Mekbil", "Advokatura", "Bostonski advokati", "Nevine laži", "Devet potpunih neznanaca"), čiju vitrinu krasi čak 11 Emi nagrada, na Foks kanal od 13. marta (premijerno ponedeljkom, u 22.00) stiže treća sezona američke serije "Široko nebo".

У СЕРИЈИ И  НАША ГЛУМИЦА  АЊА САВЧИЋ: Регионална премијера треће сезоне крими-драме Широко небо на каналу ФОКС

Foto Foks

I dok je u prethodnoj sezoni pažnja gledalaca bila prikovana za sudbinu tandema Boni i Klajd 21. veka, lepe Skarlet koju tumači glumica našeg porekla Anja Savčić i psihodeličnog otmičara Ronalda Pergmana u tumačenju Brajana Džerartija, treći ciklus vraća akcenat na glavnu temu serije.

- Nažalost, treća sezona se nastavlja bez mene. Još nije jasno kakva sudbina je namenjena Skarlet. Ne zna se da li je mrtva ili živa, tako da još postoji šansa da ćete me videte u nekoj od narednih sezona - poručuje glumica Anja Savčić za "TV novosti", otkrivši da trenutno u Australiji snima novi film "Riki Stanicki" u kome će se naći sa miljenikom dama Zakom Efronom, legendarnim američkim rvačem i glumcem Džonom Senom i glavnim glumcem serije "Besramnici", Vilijamom Mejsijem nominovanim za Oskara, dobitnikom jednog Emija i više od 10 nominacija za isto priznanje.

Foto IMDb

- Uloga Skarlet u seriji "Široko nebo" za mene je bila jedno od najdragocenijih iskustava u karijeri. Zahvaljujući ovoj seriji shvatila sam šta znači biti deo jedne velike produkcije. Međutim, Skarlet i "Široko nebo" najviše ću pamtiti zbog te neobične ljubavne veze koju su ostvarili moja junakinja i Ronald Pergman. U prvoj sezoni smo samo začeprkali po tom odnosu, a nakon što je produkcija primetila da se ta neobična veza između Skarlet i Ronalda dopala publici, autori serije odlučili su da im daju više prostora - otkriva glumica koja je rodom iz Sarajeva, odakle je sa tri godine u pratnji roditelja prebegla za Kanadu. Anja se proslavila serijom "Loudermilk" u kojoj je uz Rona Livingstona i Vila Sasoa (gledamo ga na kanalu Foks lajf u seriji "Majka") ostvarila prvu glavnu ulogu. U Sarajevu i Beogradu ima mnogo dragih prijatelja, kao i članova porodice koje redovno posećuje. Srpski, odnosno tadašnji srpsko-hrvatski jezik još nije zaboravila, baš kao ni domaću kuhinju kojom se u Anjinom domu redovno oduševljavaju njene kolege iz inostranstva.

Foto IMDb

Kada je reč o trećem ciklusu serije "Široko nebo", Anju u novim epizodama nećemo gledati, ali to ne znači da je tu kraj Ronaldovoj priči.

Foto IMDb

A priča nas vodi kroz vremenski skok od nekoliko mirnih meseci na severu Amerike, ali to je samo zatišje pred buru. Kesi je pozvana da istraži nestalog kampera, a Bo i Dženi prate novog ubicu. Bez upozorenja, glavnim junacima serije priprema se još jedan susret sa prošlošću koja će ih uvući dublje u svet kriminala. Da li svi zločini na kojima rade već godinama imaju isti koren?


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon