LAŽNO OPTUŽIO SUPRUŽNIKE ZA OTMICU: Beograđanin zbog proganjanja osuđen na sedam i po godina zatvora, moraće i na psihijatrijsko lečenje

E. H.

19. 03. 2021. u 20:56

PRED Višim sudom u Novom Sadu u petak je prvostepenom presudom na sedam i po godina zatvora osuđen Beograđanin Stefan Aleksovski zbog proganjanja i pokušaja iznude novca pretnjama od bračnog para iz Novog Sada.

ЛАЖНО ОПТУЖИО СУПРУЖНИКЕ ЗА ОТМИЦУ: Београђанин због прогањања осуђен на седам и по година затвора, мораће и на психијатријско лечење

Arhiva

Njih je u decembru 2019. lažno prijavio za navodno ubistvo devojčice Monike K., za kojom se tih dana intenzivno tragalo, a koju je oteo Ninoslav Jovanović, i koja je pronađena živa. Sud mu je izrekao i meru obaveznog psihijatrijskog lečenja.

Aleksovski je osuđen jer je bio uporan da stupi u kontakt sa R. N. i A. N., koje je zvao telefonom i slao im stotine SMS poruka, među kojima je bilo i pretećih. On je 21. decembra 2019. pozvao nišku policiju i predstavio se kao R. N. i rekao da je sa svojom suprugom, A. N. ubio devojčicu za kojom je u tom trenutku trajala potraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024