DETALJI UBISTVA SARE U VRANJU: Naložena obdukcija, sigurnosne kamere snimile ceo događaj

J. STOJKOVIĆ

21. 02. 2021. u 08:20

SARA Asanović (27) ubijena je sa više hitaca sinoć na benzinskoj pumpi u blizini gradske Autobuske stanice u Vranju.

ДЕТАЉИ УБИСТВА САРЕ У ВРАЊУ: Наложена обдукција, сигурносне камере снимиле цео догађај

Foto: Privatna arhiva

Ubica je utrčao u kafić gde je devojka sedela sa prijateljem i ispalio više metaka u nju, a zatim pobegao.

Izvršen je uviđaj i naložena obdukcija. Izuzete su i sigurnosne kamere na objektu koje su nezvanično saznajemo zabeležile ovaj zločin kao i počinioca.

Sara Asanović je važila za dragu i druželjubivu devojku. Svojevremeno je ponela titulu mis šarma juga Srbije i pred njom je bila svetla budućnost u svetu mode, ali zbog porodičnih problema devojka je odustala od manekenske karijere.

Spekuliše se da je dugo godina bila u vezi sa turskim državljaninom, da nije živela nekoliko godina u Vranju, jer se udala van grada.

- Sara je bila dobra devojka, njen otac je maltretirao, bilo je tu reči i o porodičnom nasilju, jer se on nije mirio sa tim da devojka treba da se bavim manekenstvom. Ona je onda živela kod bake u Gornjoj čaršiji - pričaju njeni prijatelji.

SUROVO Prve pretpostavke pokazuju da je u pitanju zločin iz strasti

Foto J. Stojković

Sara je bila čest gost gradskih kafića, druželjubiva devojka koju su svi poznavali, te se juče na mestu zločina okupio veliki broj mladih ljudi. Kako smo čuli, svi su joj zamerali pogrešan izbor partnera.

O motivima se u istrazi još uvek samo nagađa, prve pretpostavke pokazuju da je u pitanju zločin iz strasti.

Ispred porodične kuće Asanovića, u 23. ulici u Vranju, juče su bila parkirana kola Hitne medicinske pomoći. Komšije kažu da nesrećni otac i majka verovatno ne znaju šta se dogodilo. Sara ima i brata koji godinama živi u inostranstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)