TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: Preminuo dečak (15) koga je juče pokosio automobil

N. Kočović

07. 02. 2021. u 15:13

DEČAK I.R. (15), kojeg je juče udario automobil dok je vozio bicikl u novopazarskom naselju Mur, preminuo je nakon višečasovne borbe lekara da mu spasu život.

ТРАГЕДИЈА У НОВОМ ПАЗАРУ: Преминуо дечак (15) кога је јуче покосио аутомобил

Foto: Depositphotos

Do udesa je došlo oko 15 časova, a mališan je tom prilikom zadobio teške povrede, opasne po život. Hitno je prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu, ali je podlegao povredama.

Protiv dvadesetogodišnjeg vozača, koji je upravljao automobilom marke Golf, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, on je nije vozio pod dejstvom alkohola ili opojnih droga, a snimci sa kamera video nadzora sa obližnje džamije pokazuju da se nije kretao velikom brzinom.

- Na snimcima se vidi da je dečak, vozeći bicikl, bio učesnik u saobraćaju i da, u pokušaju da izbegne neravnine, prelazi preko ulice. U tom trenutku nailazi automobil i udara ga. Naložena su veštačenja nakon koji će biti poznato više detalja – kaže naš izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina