- ČULI smo se preksinoć, zvao me je dok sam bila na poslu što nije imao običaj da radi. Rekao mi je: "samo sam hteo da te čujem".

Prellee

03.02.2021. 21:12

Zivot da nema smisla a imas petnaest godina! Kako je zivot tesko prihvatao, zasto!? Zbog dosijea oca, zbog raskida sa djevojkom.Nosio bespotrebno tudje breme, tudje problema, tudji zivot.Toliko nije mogao izdrzati. Pokoj dusi i neka ga andjeli cuvaju, a majci snage da izdrzi ovu veliku bol.

MiR

03.02.2021. 21:26

Kako nista nije sluttilo??? Sve je slutilo!!! Jadna mlada dusa, previse je zivot shvatio ozbiljno, ko zna koliko je pitanja bez odgovora imao :´(((. Sve lose mu se skupilo a bio je verovatno preosetljiv... Nije video izlaza, a toliko ih ima, samo je ulaz u smrt samo jedan :´(((((((((((((((((((((.

Boris

03.02.2021. 22:16

Ovde je mnogo informacija iz kojih se moze doneti zakljucak da je ovo dete bilo psihicki labilno ,depresivno,axiozno,,majka mu je sve udovoljavala moze se shvatiti iz samog texta jer je ona razmisljala o majcinom tkz.rodjendanu dan kada je covek rodjen je jedan i dan kada covek umre isto je jedan a sve izmedju su godisnjice kakvi rodjendani