JELENA Tinska gostovala je kod Jovane Joksimović i komentarisala navode devojaka koje su optužile Miroslava Aleksića za silovanje.

Komentari (9)

buki

22.01.2021. 23:52

Zar neko veruje da Jovana pre emisije nije znala stavove Tinske o tome i da je nije upravo zbog takvog mišljenja i pozvala da gostuje? Osim toga i Jovana je izjavila kako su njeni roditelji odustali od toga da je upišu, kada im je Mika rekao da ne želi nikakvu komunikaciju sa njima. Tom izjavom je krivicu za Mikina nedela svalila na roditelje dece koji su to dozvolili, pa Jovanina neverica dok je slušala bljuvotine Tinske je čista gluma.

Raka Rakic

23.01.2021. 02:14

Ja ne videh pravosnaznu presudu a vi vec osudiste coveka, a ovi se jos zgrazavaju, e znam na sta smo spali. Prvo dokazi svoje optuzbe pa onda ako je kriv u zatvor s' njim. Nece valjda Jovana Joksimovic da sudi i presudjuje. Mozda bi trebalo da se pre toga zamisli da bi i sama mogla da se nadje u situaciji da joj bez sudjenja presudjuju. Demokrate raznih fela, prst na celo i mislite o tome. Cao.

Teodora

23.01.2021. 04:44

Mozete Tinsku da satanizujete koliko hocete, medjutim mora se priznati da je situacija malo cudna, pogotovo ova atmosfera linca za svakog ko postavi bilo kakvo pitanje ili, daleko bilo, izrazi neki oblik sumnje u bukvalno bilo koji deo price zrtava

Zikica

23.01.2021. 07:10

Nemojte generalizovati ja i moji poznanici nismo zgrozeni u povodom izjave Tinske... ALI jesmo zgrozeni pisanjem medija ciji clanci su prilicno polarizovani u korist jedne strane. Takva vrsta izvestavanja je skroz legitimna ali tek nakon istaznog postupka te izrecene presude. A trenutno svi clanci u novinama izgledaju kao lobiranje u korist jedne od strana u slucaju.

Lilly

23.01.2021. 07:57

Jelena bolje cuti, videla bi ja tebe da se to desilo tvojoj cerki ili nekom blizem. Obozavam ove babe kada brabonjaju gluposti!!! Milena uz tebe smo bori se hrabro treba takve poslati gde im je mesto

Duško

23.01.2021. 08:16

U potpunosti se slažem sa ovom damom. Žena iskrena i poštena. Tražiti povod svemu ovom u nečijem interesu, osveti i sujeti povređenih.