IVA ILINČIĆ STIGLA NA SASLUŠANJE: Glumica daje izjavu u sudu, odmotava se klupko zlostavljanja u elitnoj školi glume

Novosti online

21. 01. 2021. u 09:15

MLADA glumica Iva Ilinčić, koja je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, danas daje iskaz Višem sudu u Beogradu.

ИВА ИЛИНЧИЋ СТИГЛА НА САСЛУШАЊЕ: Глумица даје изјаву у суду, одмотава се клупко злостављања у елитној школи глуме

Foto: Z. Jovanović

Glumica je oko 9 sati ispred Palate pravde stigla u pratnji advokata Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića, kao i svog oca Srđana Ilinčića.

Podsetimo, tužilaštvo juče uzelo izjavu glumice Milene Radulović. U narednom periodu to bi trebalo da uradi još devojaka koje su Aleksića optužile za seksualno zlostavljanje.

Sledeće nedelje bi trebalo još 4 devojke da daju izjavu.

Zoran Jakovljević, advokat Miroslava Aleksića/Foto: Z. Jovanović

Aleksić je uhapšen zbog sumnje da je od 2008. pa do 2020. godine u prostorijama svoje škole seksualno napastvovao tada maloletnu glumicu Milenu Radulović i još pet svojih učenica.

Za sada mu se na teret stavlja osam silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, a među žrtvama su, po sopstvenom izjavama, takođe glumica Iva Ilinčić i Sara Zeljković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)

Bane

21.01.2021. 10:42

Draga mi je ova devojka, jer je svojim snagama postigla da bude glumica a cini mi se bez da joj je roditelj ni neki burzuj da ima auto kucu, ...... a ni da joj otac ili majka glumica namestaju prohodnost ka FDU-u.