DETALJI SA SASLUŠANJA MILENE RADULOVIĆ: U pojedinim momentima je bilo baš teško

S. J. M.

20. 01. 2021. u 21:29 >> 21:39

GLUMICA Milena Radulović, jedna od devojaka koje su prijavile Miroslava Miku Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje, davala je u sredu duže od pet sati izjavu u Višem tužilaštvu u Beogradu.

ДЕТАЉИ СА САСЛУШАЊА МИЛЕНЕ РАДУЛОВИЋ: У појединим моментима је било баш тешко

Foto: M. Anđela

Ona je detaljno ispričala sve što je preživela dok je bila u njegovoj školi glume "Stvar srca", a na kraju je odgovarala i na pitanja Aleksićevog branioca.

Vidno iscrpljena, ona po okončanju saslušanja nije želela da daje izjave medijima. Iz Palate pravde izašla je sa svojim advokatima i uputila se ka roditeljima, koji su je čekali ispred. Otac Stevan joj je ćutke pružio ruku, zagrlio je i poveo prema automobilu.

Njen zastupnik Denis Bećirić kazao je da je Radulovićeva sve veoma teško podnela:

- U pojedinim momentima je bilo baš teško - kazao je Bećirić.

Drugi zastupnik Jugoslav Tintor naglasio je da i sama činjenica da je ispitivanje trajalo pet sati bez prekida govori sve o tome koliko je bilo naporno:

- Istraga je, inače, tajna, a u ovom slučaju koji je delikatan, tužilaštvo je donelo posebnu naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire u javnost. Oni rade svoj posao da se precizno utvrde sve radnje, pa na kraju i istina. Ako se zaštite identiteti oštećenih devojaka, koje ne žele javno da ih otkriju, time će se doprineti da se i druge koje su doživele slične stvari, ohrabre i jave i ispričaju šta im se desilo.

Advokat Bećirić je rekao i da se još ne zna koliko ima oštećenih devojaka, jer je čuo da su policiji podnete i nove prijave protiv Aleksića:

- Ako je to tačno, očekujem da tužilaštvo proširi istragu. Mi za sada zastupamo četiri oštećene.

Istraga će se nastaviti u četvrtak saslušanjem Ive Ilinčić, koja je Aleksića prijavila za nedozvoljene polne radnje. Ostale devojke najverovatnije će biti ispitane sledeće nedelje. One, zasad, nisu želele da otkriju svoj identitet.

ŠKOLA GLUME I DALjE RADI

NAKON što ga je više bivših učenica prijavilo za silovanje i nedozvoljene polne radnje, supruga Miroslava Aleksića Biljana Mašić nije želela da daje izjave medijima. Večeras smo je zatekli ispred ulaza u školu glume "Stvar srca", u Knez Mihailovoj i zamolili za komentar povodom optužbi na račun njenog supruga.

- Nemam komentar, valjda ste shvatili da nemam - kratko nam je rekla Mašićeva.

Bez obzira na prijave protiv Aleksića, škola glume je nastavila rad, a pojedini roditelji su i večeras doveli svoju decu. (D. B.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (6)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)