DETALJI SA SASLUŠANJA MILENE RADULOVIĆ: U pojedinim momentima je bilo baš teško

S. J. M.

20. 01. 2021. u 21:29 >> 21:39

GLUMICA Milena Radulović, jedna od devojaka koje su prijavile Miroslava Miku Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje, davala je u sredu duže od pet sati izjavu u Višem tužilaštvu u Beogradu.

ДЕТАЉИ СА САСЛУШАЊА МИЛЕНЕ РАДУЛОВИЋ: У појединим моментима је било баш тешко

Foto: M. Anđela

Ona je detaljno ispričala sve što je preživela dok je bila u njegovoj školi glume "Stvar srca", a na kraju je odgovarala i na pitanja Aleksićevog branioca.

Vidno iscrpljena, ona po okončanju saslušanja nije želela da daje izjave medijima. Iz Palate pravde izašla je sa svojim advokatima i uputila se ka roditeljima, koji su je čekali ispred. Otac Stevan joj je ćutke pružio ruku, zagrlio je i poveo prema automobilu.

NJen zastupnik Denis Bećirić kazao je da je Radulovićeva sve veoma teško podnela:

- U pojedinim momentima je bilo baš teško - kazao je Bećirić.

Drugi zastupnik Jugoslav Tintor naglasio je da i sama činjenica da je ispitivanje trajalo pet sati bez prekida govori sve o tome koliko je bilo naporno:

- Istraga je, inače, tajna, a u ovom slučaju koji je delikatan, tužilaštvo je donelo posebnu naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire u javnost. Oni rade svoj posao da se precizno utvrde sve radnje, pa na kraju i istina. Ako se zaštite identiteti oštećenih devojaka, koje ne žele javno da ih otkriju, time će se doprineti da se i druge koje su doživele slične stvari, ohrabre i jave i ispričaju šta im se desilo.

Advokat Bećirić je rekao i da se još ne zna koliko ima oštećenih devojaka, jer je čuo da su policiji podnete i nove prijave protiv Aleksića:

- Ako je to tačno, očekujem da tužilaštvo proširi istragu. Mi za sada zastupamo četiri oštećene.

Istraga će se nastaviti u četvrtak saslušanjem Ive Ilinčić, koja je Aleksića prijavila za nedozvoljene polne radnje. Ostale devojke najverovatnije će biti ispitane sledeće nedelje. One, zasad, nisu želele da otkriju svoj identitet.

ŠKOLA GLUME I DALJE RADI

NAKON što ga je više bivših učenica prijavilo za silovanje i nedozvoljene polne radnje, supruga Miroslava Aleksića Biljana Mašić nije želela da daje izjave medijima. Večeras smo je zatekli ispred ulaza u školu glume "Stvar srca", u Knez Mihailovoj i zamolili za komentar povodom optužbi na račun njenog supruga.

- Nemam komentar, valjda ste shvatili da nemam - kratko nam je rekla Mašićeva.

Bez obzira na prijave protiv Aleksića, škola glume je nastavila rad, a pojedini roditelji su i večeras doveli svoju decu. (D. B.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (6)

Preky

20.01.2021. 23:55

Malo mi čudno da se tolike devojke javile nakon toliko godina u isto vreme....Zar je moguće da ni jedna nije 17 godina bila toliko zrela da prijavi izvršioca.....policiji ili roditeljima.....Znajući što su lični , šta materijalni dokazi a i šta je presumpcija nevinosti....baš me zanima nastavak ove priče...Pišem ovo kao potpuno neutralan gradjanin

Pa Vidi Ovako

21.01.2021. 05:09

Silovanja, a i ostalog ima u svim sferama našeg društva, ali se krenulo tek kada je neko zvaničan ili poznat, nagrabusio. Ako ovo pokrene lavinu, da svi takvi i pedofili budu osuđeni, a ne zataškavano, biće dobro. Mada, javna je tajna i da na ertradi i u svetu glume, puno njih koristi droge, pa niko ne reaguje.