ŠTA JE PRETHODILO ISPIJANJU SONE KISELINE? Detalji istrage jezivog zločina u Kragujevcu, Dobrivoje osumnjičen za ubistvo supruge

M. L.

30. 11. 2020. u 15:42

VIŠE javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenulo je istragu protiv Dobrivoja D. (61), iz ovog grada, koji se tereti se za ubistvo nevenčane supruge Ljubinke P. (61).Kako saznajemo u tužilaštvu, osumnjičen je za teško ubistvo.

ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ИСПИЈАЊУ СОНЕ КИСЕЛИНЕ? Детаљи истраге језивог злочина у Крагујевцу, Добривоје осумњичен за убиство супруге

Foto: M. L.

Na saslušanju  u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu,osumnjičeni Dobrivoje D. branio se ćutanjem. Prema nalazu obdukcije,njegova nevenčana supruga Ljubinka P. preminula je nasilnom smrću,a sumnja  se da joj je smrtonosne povrede naneo Dobrivoje.

On je,da podsetimo, u subotu otišao u Klinički centar i ispričao da je pokušao samoubistvo tako što je popio sonu kiselinu, nakon što je,kako je rekao, video da se i njegova nevenčana supruga ubila na isti način.

Policija je u njegovoj kući u naselju Bresnica pronašla beživotno telo žene,a tužilaštvo je naložilo obdukciju. Prema nezvaničnim informacijama, Dobrivoje je , nakon hapšenja, policiji priznao da je pretukao svoju suprugu, a potom je promenio iskaz i odlučio da se brani na drugačiji način.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024