SEKIROM NASRNUO NA SVOJU ŽENU? Muškarac iz Aleksandrovca osumnjičen za teško porodično nasilje, pre tri dana je navodno istukao

S. B.

03. 11. 2020. u 21:20

MEŠTANIN Aleksandrovca M. Ž. (47) uhapšen je večeras zbog sumnje da je izvršio teži oblik nasilja u porodici, saznaju "Novosti".

СЕКИРОМ НАСРНУО НА СВОЈУ ЖЕНУ? Мушкарац из Александровца осумњичен за тешко породично насиље, пре три дана је наводно истукао

Foto: Arhiv Novosti

Osumnjičeni je pre tri dana navodno udarao suprugu S.Ž. (43) po leđima, a večeras oko 20 sati je ponovo navodno nasrnuo na nju.

Kako saznajemo, nesrećna žena se iz straha zaključala u drugu sobu, a osumnjičeni je dohvatio sekiru i razlupao vrata!

- U kući je nađena sekira kojom je krenuo da razvaljuje vrata, sve dok ih nije slomio - otkriva za "Novosti" izvor.

- Žrtva nije prijavila slučaj, kao što nije prijavila ni da je zadobila povrede leđa pre tri dana, tako da je policija o celom događaju informisana po prijavi NN lica.

Pretpostavlja se da se nasilje u ovoj porodici događalo i ranije, iako žrtva to zvanično nije prijavljivala. Osumnjičeni je u trenutku izvršenja poslednjeg krivičnog dela bio pod dejstvom alkohola.

- Večeras joj je i pretio i vređao i otuda je pokušala da se sakrije - navodi izvor i dodaje da je on negirao izvršenje krivičnog dela.

Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Brusu, a po nalogu tužioca osumnjičenom je određena mera zadržavanja.

Očekuje se da osumnjičeni bude priveden na saslušanje, a žrtva i zvanično bude saslušana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)