POJAVIO SE JOŠ BRUTALNIJI SNIMAK PREBIJANJA U NOVOM SADU: Jezive scene otkrivaju nove detalje tuče (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2020. u 16:48

ПОЈАВИО СЕ ЈОШ БРУТАЛНИЈИ СНИМАК ПРЕБИЈАЊА У НОВОМ САДУ: Језиве сцене откривају нове детаље туче (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

DANAS je na društvenim mrežama isplivao duži snimak brutalnog prebijanja mladića ispred jedne kladionice u Novom Sadu, a koji otkriva nove detalje kako je mladić brutalno pretučen i kako su mu polomljene obe ruke, kao i sve aktere koji su učestvovali u njegovom prebijanju, a zatim mirno posmatrali kako I.K. do kraja sakati žrtvu.

Naime, novi snimak prikazuje detaljno kako je mladić brutalno pretučen i da je u ovoj tuči učestvovalo više osoba.

Na snimku se vidi  prvoosumnjičeni kako žrtvu hvata rukama za vrat, ali vidi se i još jedan mladić koji vuče kasnije zverski pretučenog za majicu i udara ga prvo kolenom u leđa, a zatim pesnicom u glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

nikola

13.09.2020. 00:47

Da je pravde u ovoj zemlji ovakav čovek bintrebao na doživotnu robiju a svi oko njega koji su bili prisutni a nisu sprečili minimum 10 godina. Mene lično zgražava pomisao da uopšte postoje ljudi koji su sposobni na ovako nešto. Eej, lomiti čoveku obe ruke u laktovima. Monstrum!

Gazda

13.09.2020. 03:35

Bože da li je ovo moguće, ovo je životinja, pod hitno vratiti smrtnu kaznu. Sudija pre donošenja odluke obavezno da pogleda ovaj snimak, ako ima svoju decu, verovatno će mu izreći doživotnu robiju, iako ovakvu životinju treba na isti način uništiti. Ne mogu da se smirim, posle ovog gledanja snimka.

Messir

14.09.2020. 09:43

Kako sam se samo razbesneo kad sam video ovo izivljavanje. Odvratna kukavicka spodoba, dno dna. Najvise su za sve krivi redari koji su sve mirno gledali, g...na u crnom Fuj....moram se otusirati nakon ovoga....fuj....

Ja

15.09.2020. 00:26

Obezbedjenje hara u svim gradovima svi su mudonje a sami nesmeju u grad jer ce im neko prosuti mozak... Obezbedjenje pored policije, pa dokle bre vise, ukinuti privatno obezbedjenje