SAM PRIZNAO DA JE POPIO “BRION”: Detalji misteriozne smrti mladića u kruševačkom zatvoru

S.BABOVIĆ

29. 08. 2020. u 17:28

ZATVORENIK I.M. (24) koji je jutros oko pola 8 preminuo u Okružnom zatvoru u Kruševcu ispričao je dan ranije, da je popio veću količinu losiona za brijanje “brion”, saznaju “Novosti” iz više izvora.

САМ ПРИЗНАО ДА ЈЕ ПОПИО “БРИОН”: Детаљи мистериозне смрти младића у крушевачком затвору

Foto: S.BABOVIĆ

Tada je i urgentno zbrinut radi ukazivanja pomoći.

Niko,međutim, još uvek ne može da tvrdi da je preminuo od posledica ispijanja ovog kozmetičkog preperata, budući da se još uvek čekaju konačni rezultati obdukcije.

- Stražarima je predočio da je popio “brion” i odmah je zvata hitna pomoć, primljen je juče na urgentno odeljenje bolnice u lošem stanju i nakon primljene infuzije vraćen u zatvorsku jedinicu - navodi nezvanično izvor “Novosti”.

- Otuda je neophodno da se sačekaju mišljenje i ocene obducenata.

Prema saznanjima “Novosti”, I.M.je služio kaznu zatvora od 6 meseci zbog krivičnog dela prevare. O celom slučaju obavešteni su policija i Više javno tužilaštvo, koje vodi istragu i odakle je naložena obdukcija.

Okružni zatvor u Kruševcu je ustanova poluotvorenog tipa, i tu osuđenici izdržavaju kaznu zatvora po krivičnim delima, u prekršajnom postupku, kao i meru pritvora po nalogu nadležnih sudova. Ceo objekat je pokriven sigurnosnim kamerama, čiji snimci mogu dalje da pomognu razjašnjenju tragedije koja se dogodila.

             

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)