BEOGRAĐANINU (28) PROPAO "BIZNIS": Kod Kikinde gajio marihuanu (FOTO)

R. Š.

28. 08. 2020. u 22:11

U VELIKOJ akciji borbe protiv narkomanije, policija u Kikindi otkrila je laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

БЕОГРАЂАНИНУ (28) ПРОПАО БИЗНИС: Код Кикинде гајио марихуану (ФОТО)

Foto: PU Kikinda

Uhapsili su muškarca (28), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Mada zvanično nije saopšteno iz PU Kikinda, „Novosti“ saznaju da je uhapšen Beograđanin koji je marihuanu uzgajao u Nakovu, u kući koju je koristio. Laboratorija se nalazila u Ulici Miloša Tice 38, odnosno u Devetoj ulici, jer Nakobčani ulic ezovu po brojevima.

- Policija je prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, u improvizovanoj laboratoriji, pronašla 1.364 biljke indijske konoplje - saopštila je u petak popodne Policijska uprava u Kikindi.

Osumnjičenom Beograđaninu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nakovo je mirno selo, na samoj granici naše zemlje i Rumunije, od Kikinde udaljeno deset kilomatara. Tu je i granični prelaz sa Rumunijom za putnički saobraćaj koji radio d sedam do 19 sati. Meštani su informaciju u velikom uzgoju marihuane čuli od novinara, ali kao da nisu previše iznenađeni.

- U selu ima dosta praznih, zapuštenih kuća. Vlasnici ne žive ovde, pa ih ne održavaju – kažu meštani Nakova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024