MOJ brat je 30 godina vozio motor i bio je izuzetno pouzdan motorista.

Komentari (6)

Kalesu

21.08.2020. 10:04

@Iko - Sa 45 godina teško da može biti "dečko u usponu". Ono, što najčešće motoriste odvodi u tragediju, je momenat kada adrenalin parališe razum, a brzina, umesto bezbednosti, postane imperativ. Veliki i brz motocikl se ne kupuje (čast izuzecima) za sporu vožnju i uživanje u pejsažima uz put. Saučešće svima koji su ih poznavali i voleli.

BanovanStrahinjić

22.08.2020. 20:34

@Iko - Hteo bih svašta da ti kažem, jako puno bezobraznih reči, ali nema smisla, biću iznad toga. Treba da te je sram, donosiš stav, a nemaš pojma o čoveku kojeg osuđuješ. Odakle ti sloboda, ko ti daje za pravo? Mnogo više ovo govori o tebi, nego o njemu. On je nastradao zbog nevremena, vode na putu, jakog vetra i brzine, one kojom se vozi na autoputu. I bolji je čovek bio, nego što ćeš ti ikada biti.

Ronaldinjo

22.08.2020. 23:26

@Iko - Iko. Jesi li poznavao čoveka koga prozivaš? Koliko glup treba da budeš pa da ovako nešto prokomentarišeš u ovom slućaju? Grešiš, grdno grešiš... Boljeg čoveka nisam niti ču poznavati... Bio je miran, porodičan čovek... Radan, vredan i častan... Sram treba da te bude, idiote glupi pa da ovako nešto kažeš o čoveku koga nisi poznavao.... Neka počivaju u miru i on i njegova cerka... ?