TEŽAK UDES KOD OBRENOVCA: Sudar dva kamiona, dva motocikla i automobila – poginula jedna osoba, više povređenih

Novosti online

13. 08. 2020. u 10:17

U Ulici Valjevski put, kod mesta Stubline, oko 09:15 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća. Jedna je osoba poginula. Saobraćaj je u prekidu.

ТЕЖАК УДЕС КОД ОБРЕНОВЦА: Судар два камиона, два мотоцикла и аутомобила – погинула једна особа, више повређених

Nenad Živanović

U nesreći su učestvovala dva teretna vozila, dva motocikla i jedno puničko vozilo, a poginula je jedna osoba. Nastradali se nalazio u automobilu. Povređeno je više osoba. Jedan motociklista prevezen je na VMA. Povređene su još tri osobe, kojima ekipe Hitne pomoći na licu mesta ukazuju pomoć.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu Obrenovac - Ub kod mesta Stubline.

Saobraćaj je u potpunom prekidu.

Na licu mesta su vozila Hitne pomoći, vatrogasaca i saobraćajne policije.

Uviđaj je u toku, a uzrok saobraćajne nesreće nije poznat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)