NAPAO DEČAKE, POSEKAO MUŠKARCA: Policija u Nišu privela osumnjičenog

E. H.

08. 08. 2020. u 12:16

PRIPADNICI niške policije uhapsili su A. A. (22) iz Uroševca, zbog sumnje da je nožem napao dvojicu muškaraca starosti 45 i 42 godine, pošto je prethodno verbalno napao maloletnike koji su igrali košarku na jednom terenu.

НАПАО ДЕЧАКЕ, ПОСЕКАО МУШКАРЦА: Полиција у Нишу привела осумњиченог

Foto Depositphotos

Dvojica muškaraca kazala su u policiji da su zadobili lake telesne povrede u napadu, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Do napada je došlo u četvrtak oko 20 sati, kada je, kako se tvrdi, osumnjičeni prišao dvojici mladića koji su igrali košarku ispred zgrade u Ulici vojvode Tankosića i počeo "nepovezano da ih zapitkuje", nakon čega je jednom od njih udario šamar. Kada je video da osumnjičeni drži nož u ruci, u pomoć dečacima pritekli su otac jednog od njih i jedan vozač koji je prolazio tim putem, ali ih je A. A. obojicu posekao, nanevši im lake povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)