POTRAGA ZA DANKINIM TELOM: "Novosti" u Zlotu, policijski pas pretražuje komšijske kuće (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

06. 04. 2024. u 11:59

U MESTU Zlot, nedaleko od Bora, u toku je pretraga za terena za telom Danke Ilić, a pretresaju se komšijske kuće osumnjičenog za ubistvo devojčice D.D.

ПОТРАГА ЗА ДАНКИНИМ ТЕЛОМ: Новости у Злоту, полицијски пас претражује комшијске куће (ВИДЕО)

Foto. Đ. Grmuša

Kako javlja novinar "Novosti" sa lica mesta, u toku je pretraga terena u kojoj učestvuju policijski psi.

Kako javlja naš reporter, sve se odigrava nedaleko od kuće u kojoj živi osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, D.D.

Pretresaju se komšijske kuće, pregledavaju se bunari, septičke jame.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (1951) i D. D. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Zbog postojanja osnova sumnje da su najverovatnije 28. marta ove godine počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, R. D. i D. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Kako je ranije danas najavio načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić, biće pretražene mnoge lokacije u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić koja je brutalno ubijena u Banjskom polju.

- Mi danas nastavljamo, pretraživaćemo njihove kuće, iako smo ih pretresli, pretraživaćemo širu okolinu. Biće pretražene septičke jame, ići ćemo i na groblje. Ima mnogo lokacija koje ćemo danas obići - rekao je Cmolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija