TELO I DALJE NA SUDSKOJ MEDICINI: Niko još nije preuzeo Lava P. S. (25), osumnjičenog da je sa suprugom Martinom smrtio svoju decu, pa se ubio

Lj.P.

07. 03. 2024. u 14:46

TELO Lava P. S. (25), koji je zajedno sa dve godine mlađom suprugom Martinom P. S. prošlog petka izvršio samoubistvo, skočivši sa krova solitera u Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman 2, još niko nije preuzeo, i dalje se nalazi u Institutu za sudsku medicinu. Gde će i kada Lav biti sahranjen, za sada nije poznato.

ТЕЛО И ДАЉЕ НА СУДСКОЈ МЕДИЦИНИ: Нико још није преузео Лава П. С. (25), осумњиченог да је са супругом Мартином смртио своју децу, па се убио

FOTO: Lj.P.

Po preceduri u takvim slučajevima, obaveštava se Centar za socijalni rad, u mestu u kom je pokojnik imao mesto prebivališta.

On se sumnjiči da je zajedno sa svojom suprugom, pre nego što će skočiti sa solitera, usmrtio njihova dva sina, starosti jedne i četiri godine. Beživotna tela dvojice dečaka pronađena su u subotu u kući u Ulici Tome Maretića u Petrovaradinu, gde je mladi bračni par sa decom živeo kao podstanar oko dve godine.

Na telima mališana nije bilo vidljivih povreda, niti krvi, a u toku su dodatne toksikološke analize koje treba da odgonetnu uzrok smrti mališana. Prvi, preliminarni rezultati su pokazali da su u telima dece pronađene određene supstance, ali se rade i dodatne toksikološke analize.

- Toksikološki nalaz nije definitivan i zbog toga će se raditi i dodatna ispitivanja, dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti - saznajemo od izvora upućenog u ovaj slučaj. - U toku je operativni rad i rade se analize koje su naložene.

Martina i njeni sinovi juče su sahranjeni na groblju u njenom rodnom Bačkom Petrovcu, a na večni počinak ispratili su ih njihovi najmiliji. Majka i njeni sinovi sahranjeni su u istu grobnicu, a na drvenom krstu iznad humke ispisana su njihova imena. Martina je sahranjena pod devojačkim prezimenom.

Još u šoku zbog tragedije koja je sve uznemirila i šokirala, poznanici kažu da veruju da  je Martinu od porodice odvojio muž.

- Dok nije upoznala Lava, Martina je bila izuzetno privržena porodici, a kada je njega upoznala, promenila se - priča jedna njena poznanica. - On joj je verovatno branio da sa njima kontaktira. Bila je mila i draga osoba, a od kada je bila sa njim, prestala je da dolazi u rodno mesto. Sigurna sam da je kao i svaka majka neizmerno volela i brinula o svojoj deci i da im ne bi ništa nažao učinila.

U kući u kojoj su stanovali Martina i Lav sa decom, na stolu, u sobi, gde su bila tela mališana, pronađen je papir na kom je napisana molitva satani. Kako saznajemo, takođe su pronađeni nacrtani određeni simboli, čije se značenje tek utvrđuje.

Operativci su iz kuće odneli mobilne telefone roditelja i računar, da se utvrdi sa kim su komunicirali i šta su pretraživali na internetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024