"ZAŠTO ODE TAKO RANO?" Prijatelji se potresnim rečima opraštaju od Igora koga je juče otac hicem iz puške lišio života

Novosti online

04. 03. 2024. u 10:16

U SELU Vladimirci kod Šapca došlo je do tragičnog događaja u kojem je Milutin T. (64) usmrtio svog sina Igora T. (37) na njivi iza porodične kuće, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo. Ova porodična tragedija ostavila je zajednicu u šoku, a prijatelji ubijenog opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

ЗАШТО ОДЕ ТАКО РАНО? Пријатељи се потресним речима опраштају од Игора кога је јуче отац хицем из пушке лишио живота

Foto: Društvene mreže

- Kažu sve se u životu dešava sa nekim razlogom, a ja ću se ceo život pitati koji je to razlog... Zašto ode tako rano. Počivaj u miru, drug moj, i nikad te neću zaboraviti - napisala je prijateljica ubijenog i okačila njegovu fotografiju dok peca.

Zločin se dogodio oko 16.30 sati na njivi koja se nalazi odmah iza porodičnog imanja. Nakon što je Milutin usmrtio sina, on je prevezen u šabačku bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali danas je preminuo.

Prema rečima komšija, Igor i njegov otac nisu bili u dobrim odnosima jer Igor nije želeo da prihvati činjenicu da ga je otac poslao na lečenje od alkoholizma. Igor se ljutio na oca zbog toga što ga je prijavio i naterao da ide na lečenje. Međutim, i sam otac je voleo da popije, pa su se svađe verovatno često dešavale pod uticajem alkohola.

Na društvenim mrežama, prijatelji ubijenog izražavaju tugu i nevericu.

Jedan od komentara na fotografiji ističe Igorovu borbu sa alkoholizmom, naglašavajući da nije smeo da nastavi da pije.

Brat ubijenog je naveo da je majka prijavila pretnje policiji nakon što je otac najavio da će ubiti Igora. Međutim, policija i Hitna pomoć su stigle na teren kada je bilo prekasno. Istraga je u toku i trebalo bi da rasvetli sve detalje ovog tragičnog događaja.

(Republika)

BONUS VIDEO: FORENZIČARI NA MESTU TRAGEDIJE: U Petrovaradinu roditelji ubili dva sina, pa skočili sa zgrade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja