"JEDAN ĆE OD NAS NOĆAS BITI POD ZEMLJOM, JA ILI NUSRET" Jezivi snimak razgovora ubice i brata Nusreta Destanovića (VIDEO)

Novosti online

11. 02. 2024. u 11:16

NUSRET Destanović pronađen je mrtav u bunaru, a okolnosti njegove smrti izazivaju brojna pitanja i šok među građanima. Za njegovu smrt osumnjičen je ljubomorni bivši suprug žene s kojom se Nusret povremeno viđao.

ЈЕДАН ЋЕ ОД НАС НОЋАС БИТИ ПОД ЗЕМЉОМ, ЈА ИЛИ НУСРЕТ Језиви снимак разговора убице и брата Нусрета Дестановића (ВИДЕО)

Foto: Facebook

Sumnja se da je tragični niz događaja započeo je kada je Nusret navodno primio poruku s telefona žene s kojom je bio u kontaktu. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda.

Na dogovorenom mestu, umesto žene, sačekao ga je veći broj muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Poslušajte navodni razgovor između brata Nusreta Destanovića i S.Z, bivšeg muža R.H, koja je navodno bila u ljubavnoj vezi s ubijenim Nusretom Destanovićem.

U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su troje osoba u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i E.H. (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Treća osoba, R.H. (27) iz Sjenice, uhapšena je zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela. Dok je S.Ž. u bekstvu i nedostupan policijskim organima.

Prema informacijama iz policije, sumnja se da su E. Dž. i Sead Ž, u saizvršilaštvu naneli smrtne povrede Nusretu Destanoviću koristeći oštar predmet. Ubistvo se dogodilo 8. februara ove godine, a telo nesrećnog mladića je pronađeno u napuštenom bunaru u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Javnost sada ima priliku da čuje dva dela snimljenog navodnog razgovora između osobe optužene za ubistvo i brata žrtve. Ovaj novi segment snimka bacila je dodatno svetlo na složenu mrežu odnosa i moguće motive koji stoje iza tragičnog događaja koji je potresao javnost.

Snimak razgovora, koji je navodno tajno snimljen neposredno pre hapšenja osumnjičenog, otkriva duboko lične i emotivno nabijene razmene između dvojice muškaraca. U emotivnoj i napetoj atmosferi, brat ubijenog, u potrazi za pravdom i istinom, suočava se s osumnjičenim, tražeći odgovore na brojna pitanja koja muče njegovu porodicu i javnost.

Detalji razgovora ukazuju da ubica optužuje R.H, kao i na složen odnos između osumnjičenog i porodice Destanović, kao i na potencijalne motive koji bi mogli biti ključni za razumevanje ovog tragičnog slučaja. Razgovor takođe naglašava emocionalni teret koji nosi porodica žrtave i izazove s kojima su se suočavali u potrazi za pravdom.

(Sandžak Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave