U STANOVIMA DROGA, PIŠTOLJ I MUNICIJA: Određen pritvor Novosađaninu S.J. (32) osumnjičenom za trgovinu narkoticima i nelegalno oružje

Lj.P.

01. 12. 2023. u 16:15

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Novom sadu, odredio je pritvor do 30 dana Novosađaninu S.J. (32) osumnjičenom sumnje da je učinio dva krivična dela: nelegalnu trgovinu drogom i nedozvoljeno oružje.

У СТАНОВИМА ДРОГА, ПИШТОЉ И МУНИЦИЈА: Одређен притвор Новосађанину С.Ј. (32) осумњиченом за трговину наркотицима и нелегално оружје

Foto: Lj. P.

Kako je za „Novosti“ rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, ova mera osumnjičenom je izrečena jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na svedoke kao i zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu boajazan da bi osumnjičeni u kratkom vremesnkom peridou mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv.

Pretresom stanova na nekoliko lokacija u Novom Sadu koje koristi S.J. i kod njega, policija je pronašla oko 330 grama kokaina, 45 grama marihuane, dve digitalne vage i opremu za pakovanje narkotika.

Pored toga, u stanovima koje je policija pretresla na osnovu zahteva Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, nađeno je šest pištolja i 685 komada municije različitog kalibra, četiri okvira za pištolj, kao i jedan prigušivač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)