FILIP BRANIO MLAĐEG BRATA, PA STRADAO: Napadači imali fantomke i kapuljače - Novi detalji ubistva mladića iz Subotice

J. L.

17. 10. 2023. u 09:55

JOŠ uvek se utvrđuju okolnosti zbog kojih je ubijen Filip Zeljković (21) iz Subotice, a prema nezvaničnim saznanjima, on je pre kobnog hica branio mlađeg brata od grupe mladića.

ФИЛИП БРАНИО МЛАЂЕГ БРАТА, ПА СТРАДАО: Нападачи имали фантомке и капуљаче - Нови детаљи убиства младића из Суботице

foto privatna arhiva

Naime, braća su bili na nekoj žurci i svratili su na benznsku pumpu po energetsko piće. 

Tamo su zatekli grupu momaka koja je počela da dobacuje i psuje Filipovog mlađeg brata. On se umešao i tu je došlo do koškanja, potom i do tuče.

- Kada su seli u kola i krenuli, Filip je shvatio da nema telefon i hteo da se vrati. Uzalud mu je brat govorio da to ne čini, da će doći sutra ili će otići neko po njega. Ipak su okrenuli auto, vratili se, a na semaforu ih sustižu muškarci i počinju da rešetaju iz kola - saznajemo od izvora bliskog istrazi. - Brat se sagnuo ali Filip, koji je bio za volanom, nije uspeo da izbegne smrtonosne hice. Napadači su imali i fantomke ili kapuljače.

Subotička policija i Više javno tužilaštvo intenzivno rade na raspetljavanju ovog zločina koji je potresao celu Suboticu.

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!