NAŠA LJUBA SE NIJE UBILA! Kolege LJubinke P. (62), koja je pronađena mrtva kod mesta "Vojne bare" sumnjaju da je digla ruku na sebe

J.D.Lj.

04. 10. 2023. u 07:00

IAKO istraga još traje, a prve informacije ukazuju da je Ljubinka P.(62) iz sela Orašac kod Obrenovca, čije je telo nađeno u šiblju kod mesta "Vojne bare", izvršila samoubistvo, tako što je sebe nožem ubola u vrat, njene kolege iz obrenovačkog Gerontološkog centra, gde je ona bila zaposlena, ne veruju u to.

НAША ЉУБА СЕ НИЈЕ УБИЛА! Колеге Љубинке П. (62), која је пронађена мртва код места Војне баре сумњају да је дигла руку на себе

Foto: Rada Šegrt

Ljubinka je u pomenutom domu za stare radila više decenija kao higijeničarka i bila je pred penzijom.

- Ovde je bio zaposlen i njen muž, sad joj ovde radi i ćerka - kaže, za "Novosti", jedna od Ljubinkinih koleginica. - Ljuba je bila mala, sitna ženica, veoma vredna i odgovorna. Godinama je čistila u Domu, brinula o starima, sa svima bila drug. Nikada nikoga nije uvredila, niti povredila. Uvek raspoložena za šalu, vesela, da zapeva dok drži metlu u rukama. Nije tačno da je bila sklona alkoholu. Istina, samo na nekom veselju umela je da popije čašicu - dve i to je to. A to da li je, eventualno, kod kuće imala problema, niko ne zna, jer se nikome nije žalila. No, svi mi koji smo je poznavali, sigurni smo da se Ljuba nije ubila!

Njeno beživotno telo pronađeno je u nedelju sa brojnim povredama. Pronašla ju je sestra kojoj je bilo sumnjivo što se duže vreme Ljubinka ne vraća iz prodavnice i ne javlja na mobilni telefon. Ona je i pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Više tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se uradi obdukcija sa toksikologijom, pa će se nakon toga znati i tačan uzrok smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu