EKIPE HITNE POMOĆI JURE KA ŠUMI: Pucnjava iz automatskog oružja u blizini Subotice (VIDEO)

Novosti online

26. 06. 2023. u 10:30

STANOVNICI područja uz šumu na graničnom pojasu sa Mađarskom tokom noći sporadično prijavljuju pucnjavu.

ЕКИПЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ ЈУРЕ КА ШУМИ: Пуцњава из аутоматског оружја у близини Суботице (ВИДЕО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Intenziviralo se ranije tokom jutra, oko 6 časova, kada su Makova sedmica i Treset ponovo dočekali zoru, ne uz cvrkut ptica, nego zvuke hitaca vatrenog oružja, a kako javljaju građani, puca se i iz automatskog oružja.

O tome svedoči video-snimak koji je jedan sugrađanin postavio jutros oko šest časova na društvene mreže, a na kojem se čuju pucnji iz vatrenog oružja.

Građani takođe javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u šumu, ali za sada nema više informacija o povređenima kao ni šta se konkretno preduzima od strane organa reda.

Pre nešto više od nedelju dana nakon novog "puškaranja" policijske snage su u velikom broju ušle u šumu i svojim delovanjem sprečile dalje sukobe. Zvanični epilog tog incidenta je troje povređenih, sve ostalo nije zvanično saopšteno. Istog dana iz ovog pojasa, ali na nekoliko drugih delova u okolini Subotice, policija je pronašla i izmestila u druge prihvatne centre više od stotinu migranata.

Podsetimo, do pucnjave u kojoj su povređene tri osobe došlo je na istom mestu pre samo nekoliko dana, 17. juna, kada su se sukobile dve grupe migranata.

(Subotica.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)