PRODUŽEN PRITVOR UBICI MALE PETRE: Očuhu ubijene devojčice u Zaječaru još 30 dana pritvora

S. M. J.

22. 03. 2023. u 14:21

MILOŠU N. (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca, koji se tereti da je 21. februara u iznajmljenom stanu u Zaječaru nasmrt pretukao dvogodišnju Petru Vladulović, ćerku svoje nevenčane partnerke, produžen je pritvor.

ПРОДУЖЕН ПРИТВОР УБИЦИ МАЛЕ ПЕТРЕ: Очуху убијене девојчице у Зајечару још 30 дана притвора

Foto: SMS

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru očuhu ubijene devojčice, Milošu N. koji je osumnjičen za teško ubistvo, pritvor je produžio na još 30 dana.

Ovaj muškarac je, pokazala je i obdukcija, u iznajmljenom stanu u Zaječaru više puta po glavi i telu udario dvogodišnju Petru Vladulović, zbog čega je nesrećnoj devojčici konstatovano više povreda, od koje jedna smrtonosna u predelu glave i rascep jetre. Dete je bez svesti prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde je, uprkos naporima lekara da je spasu, podlegla povredama.

Majka dvogodišnje devojčice Jelena T. (23) je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug u prethodnom periodu tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

Nakon hapšenja Miloš se u prisustvu advokata po službenoj dužnosti branio ćutanjem. Njegova vanbračna supruga Jelena takođe je u pritvoru zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)