IVANIN UBICA I UBICA SESTARA SA BEŽANIJE URADILI ISTU STVAR: Neverovatna podudarnost

Novosti onlajn

22. 01. 2023. u 13:43

ZLOČIN koji je potresao Srbiju u kome je ubijena studentkinja iz Lovćenca podseća na ubistvo koje je juče otkriveno na Bežanijskoj kosi.

ИВАНИН УБИЦА И УБИЦА СЕСТАРА СА БЕЖАНИЈЕ УРАДИЛИ ИСТУ СТВАР: Невероватна подударност

Foto: N. Skenderija

Tela rođenih sestara J.Đ. (78) i G.Đ. (76) pronađena su u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi. Iako još nije zvanično potvrđeno, sumnja se da su ubijene i da su njihovi leševi bili u stanu nekoliko dana.

Tela su poslata na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Beogradu. Tužilac je tražio da se uradi obdukcija sa toksikološkim nalazom i veštačenja DNK tragova koji su nađeni u stanu. Sumnju najviše bude tragovi krvi koji su pronađeni pored jednog tela i jastuk preko glave druge sestre.

Komšije su pominjale da bi u zločin mogao da bude umešan mladić koga su za Božić videli kako ulazi u njihov stan, u kome, navodno, nije bilo tragova premetačine. Policija pretpostavlja da su sestre poznavale ubicu, da su ga pustile u kuću, a da je on zatim zaključao vrata i odneo ključ sa sobom.

Policija skoro 24 sata traga za osobom koja je, najverovatnije, pre 10 dana ubila sestre. Jeziv zločin otkrio je upravnik koji je otvorio vrata njihovog stana i zatekao beživotna tela.Ovaj slučaj je veoma sličan ubistvu koje se dogodilo 23. decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Naime, dvadesetšestogodišnju studentkinju iz Lovćenca ubio je najverovatnije poznanik, koji je, takođe, zaključao vrata za sobom i odneo ključ.

Za ubistvo Ivane Krivokapić optužen je Albanac iz Crne Gore Jetmir Gočaj, koga je nesrećna devojka upoznala na planinarenju. Za njim je raspisana međunarodna poternica, ali je on još uvek nedostupan policiji.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)