JETMIR SE DAO U BEG: Nakon što je ubio Ivanu, policija sumnja da se krije na nekom od ova dva mesta

Tanjug

19. 01. 2023. u 12:43

JETMIR G. (24) iz Crne Gore glavni je osumnjičeni za ubistvo studentkinje Ivane K. u iznajmljenom stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine. Za njim je raspisana međunarodna poternica, ali ga policija u Crnoj Gori nije zatekla na adresi na kojoj je prijavljen.

ЈЕТМИР СЕ ДАО У БЕГ: Након што је убио Ивану, полиција сумња да се крије на неком од ова два места

Foto: Društvene mreže

- Policija je izašla na teren, ali osumnjičeni nije bio na adresi. Potraga se nastavlja, a Gočaj je sada na crvenoj poternici Interpola - kaže dobro upućeni izvor Kurira.

Prema rečima stručnjaka sa kojima smo razgovarali, postoje dva načina bekstva kojima je Jetmir mogao da se posluži.

- On je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo i pretpostavlja se da je u pitanju zločin iz niskih pobuda, odnosno ljubomore, prema tome njega najverovatnije čeka doživotna robija - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Svestan toga, on je ili pobegao preko granice, najverovatnije na Kosovo i Metohiju, ili u Albaniju, ili se krije u manje pristupačnim predelima s obzirom na to da je vodič planinarima.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je otkrilo detalje ubistva. Kako navode, Jetmir je 12 dana pre nego što je Ivanu lišio života boravio u njenom stanu, a 23. decembra ju je ugušio prekrivši joj rukom usta i nos.

Pretpostavlja se da su bili u emotivnoj vezi, ali mnogi bliski njoj ne znaju ništa o njihovom odnosu.

- Ne verujem da su bili u vezi. Ivana ga je verovatno kao prijatelja ugostila jer takav odnos vlada među planinarima - rekao je Ivanin prijatelj nedavno za Kurir.

Njeno telo su pronašli članovi njene porodice dan kasnije, a ključni dokaz na kom će tužilaštvo temeljiti optužnicu je Jetmirov DNK ispod žrtvinih noktiju, što ukazuje na to da se Ivana branila od svog ubice.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!