UDAVIO IVANU, PA JURIO LJUDE ZA ALIBI? Jetmir, osumnjičen za ubistvo devojke na Zvezdari, na sve moguće načine pokušao da se obezbedi

Novosti onlajn

19. 01. 2023. u 09:26

Jetmir G., osumnjičeni za ubistvo studentkinje Ivane K. (26) u stanu u Mirijevu 23. decembra prošle godine, pokušao je da napravi sebi alibi tako što je pisao svojim poznanicima iz Beograda, nakon zločina da se vidi sa njima.

УДАВИО ИВАНУ, ПА ЈУРИО ЉУДЕ ЗА АЛИБИ? Јетмир, осумњичен за убиство девојке на Звездари, на све могуће начине покушао да се обезбеди

Foto: Fejsbuk printskrin/Miodrag Krivokapić

Jetmir G. je navodno pre Ivaninog ubistva u njenom stanu proveo skoro dve nedelje. Za to vreme nije se nikome javljao, niti insistirao na viđanjima. A onda, 23. decembra krenuo je redom da piše ljudima sa kojima je svojevremeno planinario i kampovao na Prokletijima, a za koje zna da su iz Beograda.

- On je redom pisao svima, insistirao da se vidi sa njima taj dan. Svi su ga odbili uz obrazloženje da imaju obaveze. Takođe, kod nekih se raspitivao da li mogu "da mu završe marihuanu" kaže izvor.

Podsetimo, za Jetmirom G. u ponedeljak je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva studentkinje Ivane K.

Ivana K. (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir G. zbog ljubomore.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir G. je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

- Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije – navode iz Tužilaštva.

Telo ubijene studentkinje Ivane K., podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da se borila sa ubicom.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!