ANA VOLŠ PREDOSETILA SVOJU SMRT? Naslutila da joj preti opasnost

Novosti onlajn

22. 01. 2023. u 09:00

BEOGRAĐANKA Ana Volš (39) za kojom se danima tragalo jer joj se svaki trag gubio 1. januara, brutalno je ubijena, prema brojnim dokazima američkog tužilaštva, a pre ubistva kao da je naslutila svoju smrt!

АНА ВОЛШ ПРЕДОСЕТИЛА СВОЈУ СМРТ? Наслутила да јој прети опасност

Foto: Printskrin/Instagram/anawalshe

Ana Volš, podsetimo, nestala je 1. januara oko četiri sata ujutru kada je taksijem trebalo da se odveze do bostonskog aerodroma, gde je trebalo da odleti za Vašington kako bi se javila na posao. Prvo je nekoliko dana nakon njenog nestanka uhapšen njen suprug Brajan Volš (48) i to zbog ometanja istrage, da bi se sada prekvalifikovalo delo u ubistvo jer postoje brojni dokazi da je Brajn suprugu ubio, nakon čega se rešio njenog tela. U prikrivanju zločina, ostavio je za sobom brojne tragove.

Ana Volš, majka troje dece, u septembru 2015. godine na svom Instagram profilu, na kome je inače, bila veoma aktivna, objavila je fotografiju knjige Patrika Modijana. Na pomenutoj fotografiji može se videti kako Ana drži knjigu na stranici 48 gde između ostalog pišu sada već jezive reči.

Foto: Društvene mreže

- Ponekad se dešavalo da sanjam kada mi preti opasnost, ali to me nije mnogo plašilo zašto što sam mogla u svakom času da se probudim. U jednom takvom snu bili su me osudili na smrt - dešavalo se to u Engleskoj i trebalo je da sutradan budem obešena - stoji u jezivom citatu knjige koju je Ana Volš slikala i objavila na društvenoj mreži.

Nesrećna Srpkinja koja je brutalno ubijena, u Ameriku je došla 2005. godine gde je ubrzo napredovala, a njen posao na rukovodećoj firmi za nekretnine u Vašingtonu doneo joj je veliki poslovni uspeh, ali i milionski novac zbog koga se i sumnja da je brutalno ubijena. Američki istražitelji sumnjaju da je Beograđanku suprug Brajan ubio zbog pohlepe i hteo je da iscenira da je nestala, kako bi uzeo celo njeno bogastvo.

Međutim, i pored planiranog zločina Brajan Volš je iza sebe ostavio brojne dokaze koji su ga optužili za ubistvo supruge, a ove nedelje mu je pročitana optužnica gde su izneseni dokazi protiv njega. Sledeće suđenje zakazano je za 9. februar gde će se po treći put naći pred američkim sudom.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (3)

TENISKI ŠOK: Karlos Alkaraz izgubio!