DA LI JE BRAJAN PLANIRAO DA POBEGNE? Na stolu pasoši i Anina poruka za Novu godinu (FOTO)

Novosti Onlajn

12. 01. 2023. u 15:59

NA TRPEZARIJSKOM stolu u kući nestale Ane Volš policija je otkrila dva pasoša, tri flaše viskija i poruku Ane koju je napisala za doček Nove godine u kući u kojoj je živela.

ДА ЛИ ЈЕ БРАЈАН ПЛАНИРАО ДА ПОБЕГНЕ? На столу пасоши и Анина порука за Нову годину (ФОТО)

Foto: Printskrin/Tviter/ Crime With Bobby

Reporter Njujork posta uslikao je kroz prozor kuće Ane Volš trpezarijski sto na kojem su stajala dva pasoša, ali i crveni rokovnik.

Za sada nije poznato zbog čega su pasoši bili na stolu, kao ni to kome pripadaju, a s obzirom na to da se nalaze na vidljivom mestu bude sumnju da je Brajan planirao beg.

Kako prenosi Njujork post, u kući su uslikane i tri boce skupocenog viskija, kao i Anina poruka koju je napisala crvenim flomasterom u novogodišnjoj noći, a u kojoj navodi: "Ipak i dalje smo zajedno".

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

(Njujork post)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere