ŽENINOM LJUBAVNIKU NAPRAVIO SAČEKUŠU? Detalji zločina u Kikindi - Zoltan ubio Timotija čekićem, pa se obesio (FOTO)

R. Š.

03. 01. 2023. u 17:49

KIKINĐANINA Timotija Timu Z. (62) jutros rano ujutro, u njegovoj kući, kako se sumnja, ubio je njegov suparnik iz Ruskog Sela Zoltan. M. i onda se obesio u potkrovlju iste kuće.

ЖЕНИНОМ ЉУБАВНИКУ НАПРАВИО САЧЕКУШУ? Детаљи злочина у Кикинди - Золтан убио Тимотија чекићем, па се обесио (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Ubistvo i samoubistvo, nezabeleženi do sada u Kikindi, dogodili su se u prigradskom naselju Železnički novi red, u kući u kojoj je Timotije sam živeo. Tela dvojice muškaraca pronađena su nekoliko sati kasnije. Tima nije došao na jutarnju kafu kod komšija sa kojima se družio, nije odgovarao na telefonske pozive. A onda je komšinica V.K. primetila krv na ulaznim vratima i to rekla mužu.

- Družili smo se s Timom, zajedno pili kafu. Juče ujutro je trebalo da dođe kod nas. Pošto ga nije bilo muž ga je pozvao telefonom, ali se nije javljao. Slala sam mu i SMS poruke, nije odgovarao. Meni vrag nije dao mira, pa sam došla do kapije i videla krv na vratima. Kada je muž prišao bliže videla se krv. Pozvali smo komšinicu koja radi u policiji, jer mi od straha nismo mogli ni da se setimo broja. Ona je obavestila policiju, brzo su došli. U kući su najpre našli mrtvog Timu, a u potkrovlju drugog čoveka – ispričala je uznemirena V.K. čija je kuća tačno naspram one u kojoj se zločin dogodio.

Timotija je ubio njegov suparnik, muž izvesne E. M., sa kojom je bio u vezi. I u noći između ponedeljka i utorka ta žena je bila u njegovoj kući i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao, u pekaru u Ruskom Selu, gde je radila.

- Njen muž ga je sačekao ispred kuće, kada se Tima vratio. Izgleda da ga je najpre udario čekićem i telo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno ubo nožem. Možda ima i više uboda. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se obesio – kaže drugi komšija.

Ubica koji je i sebi presudio, kako pričaju Timotijeve komšije, u Železničkom novom redu došao je automobilom, koji je ostavio na sredini ulice. Do  kuće je došao peške i tu sačekao Timotija Z., a onda ga svirepo ubio. Zločin se dogodio rano ujutro, a komšije su tek posle osam sati primetile da Timotija nema.

- Rano ujutro, oko pet sati, čuo sam kao neki udarac, kao da je nešto palo. Ali sam pomislio da neko od komšija nešto radi, da neko prolazi – kaže V.K.

BONUS VIDEO - „NOVOSTI“ U POSETI Najmlađim pilotima u helikopterskoj jedinici MUP

UVIĐAJ DO POPODNEVA

Uviđaj na mestu obavili su pripadnici kikindske policije i Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu. Uviđaj je trajao do kasno popodne, kada su tela izneta iz zakićeve kuće. Tužilaštvo je naredilo obdukciju tela dvojice muškaraca zbog čega će biti poslata u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

BONUS VIDEO - „NOVOSTI“ U POSETI Najmlađim pilotima u helikopterskoj jedinici MUP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

LISTA NAJRELIGIOZNIJIH ZEMALJA: Srbija na iznenađujućem mestu