MINISTARSTVO za brigu o porodici i demografiju oglasilo se nakon što je Marko B. iz Vršca ubio dvoipogodišnju ćerku pa sebe.

boki

05.10.2022. 18:23

Dali je neki sluzbenik u centru za socijalni rad snosio odgovornost za sve nesrece koje se desavaju.Zasto su drzavni sluzbenici zasticeni pd krivicne odgovornosti zbog nerada ili kriminala

vewwe

06.10.2022. 00:09

Ovo je strasno i dokle ce vise dozvoljavati siledzijama da samostalno vidjaju decu?Zar onaj poslenji muz od pevacice Nate B. nije vidjao dete u centru pod kontrolom? Kod zahteva za razvod obavezno upisati i razlog , i ako je bilo nekog nasilja i pretnji, poverovati da je to i moguce,A ne dozvolijti pricu da i tata treba da vidja dete, kao da nije vaznije obratno, da dete vidja tatu , ali onog koji ga zaista voli i dobar je otac, a ne po svaku cenu.Ja nisam dozvolila da samostalno vidja, a doticni se nije potrudio .Dete od 20 dana hteo je da tresne u zid ,jer je plakalo zbog grceva....A u Palmoticevoj su bili korumpirani i bilo im je samo vazno da li je tata video dete,a ne i da li daje izdrzavanje, koje nikada nije dao , jer se prijavljivao kao nezaposlen , ali i kuvar /u isto vreme,jer mu prijatelj ima restoran/ iako nije ni prosao pored skole za kuvare.Za dete od 1g i 7 meseci su rekli da komunikativano i divno dete ,a trazili mi da radim neke psihotestove ,Rorsahove mrlje i sl.na sta nisam pristala, jer sam zbog posla svake godine imala lekarski i psihologa, a i da je moje dete moj test,a da njemu daju testove da vide zasto ne vidja dete i ne daje izdrzavanje, jer sam na produzenom porodiljskom i nemam za struju,pa su mi nudile i pomoc, ali u tabletama.Izborila sam se sama uz pomoc stare i bolesne majke i prijatelja i rodjaka.I danas imam sina sa diplomom prestiznog zanimanja, a njegov tata je zbog nacina zivota preminuo pre vremena.

Dragan

06.10.2022. 15:11

Imao sam priliku da se lično uverim koji su to neradne, nestručne birokrate i to najgore moguće vrste. Meni su dali rukom ispisan spisak dokumenata koje je potrebno njima dostaviti i to 16 dokumenata !!!???, a oni su trebali da sa svoje strane obezbede još 10 dokumenata, da bi pošto je prolo 4 meseca rekli "hajde i ova dokumenta koja mi treba da nabavimo, nabavi ti" !!!???Ja, šta ću, pristanem, taman kada sam sve pribavio, oni, za svaki treći, kažu da više nije važeći jer im je važnost 3 meseca. Kada nisam poludeo, onda odem do Gradonačelnika i Načelnika policije (koji i nisu nadležni) da im se "m*jke na*ebu" i tako bude. Na Rešenje sam čekao još 6 meseci (verovatno po kazni, iz njihove osvete). A OVI SLUČAJEVU KAO ŠTO JE OVAJ, TRAGIČNI, JE JOŠ DRASTIČNIJI OD MOG, NAŽALOST. I U SVAKOM GRADU IH IMA I BOJIM SE DA MOŽE DA SE, NE DAJ BOŽE, PONOVI.