ODREĐEN PRITVOR DIREKTORU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U VELIKOM GRADIŠTU: Osumnjičen da je pretukao ženu, taštu i šuraka

Novosti online

02. 02. 2022. u 08:29

SUDIJA za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, posle saslušanja osumnjičenog Danijela Ž. (37) iz Velikog Gradišta zbog krivičnog dela nasilje u porodici odredio mu je pritvor.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ДИРЕКТОРУ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У ВЕЛИКОМ ГРАДИШТУ: Осумњичен да је претукао жену, ташту и шурака

Danijel Živanović / Foto Printskrin/ Sat TV

Podsetimo, Danijel Ž, vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, jer je, kako se sumnja, pretukao svoju suprugu I. J. (27), kao i njenog brata i majku.

Prema nezvaničnim informacijama, on je na ženu nasrnuo jer mu je ona navodno rekla da ga ostavlja i s njihovim detetom se vraća kod svojih roditelja u jedno selo u okolini ovog grada.

Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju da će, ukoliko bude bio na slobodi, ometati postupak uticanjem na oštećene i svedoke, odnosno da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

MESTO STRAŠNE TRAGEDIJE: Kuća u selu Grabovac u kojoj se zapalilo dete

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)