TUKAO ŽENU JER JE HTELA DA GA OSTAVI? Direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu priveden zbog optužbi za nasilje u porodici

D. N.

01. 02. 2022. u 20:24

POLICIJA je uhapsila Danijela Živanovića (37), v. d. direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu i odredila mu zadržavanje od 48 sati, zbog sumnje da je, 31. januara, pre polaska na posao, vređao i tukao svoju suprugu I. Ž. (27), jer mu je saopštila da će da se vrati kod svojih roditelja, zajedno sa njihovim detetom, starim nekoliko meseci.

ТУКАО ЖЕНУ ЈЕР ЈЕ ХТЕЛА ДА ГА ОСТАВИ? Директор Центра за социјални рад у Великом Градишту приведен због оптужби за насиље у породици

Danijel Živanović / Foto Printskrin/ Sat TV

Po povratku sa posla, on je zatekao taštu i šuraka, sa kojima se ubrzo upustio u svađu, a onda je počeo da ih udara pesnicama. Ubrzo je uhapšen i određeno mu je zadržavanje, kao i mera zabrane komuniciranja sa oštećenim.

- Nešto se desilo pre podne, nešto po podne. On je osumnjičen da je tokom prepodneva nasrnuo na suprugu, a kasnije i na taštu i šuraka. On je u policiji dao izjavu u vezi sa tim događajem i njemu su određene hitne mere po zakonu o sprečavanju nasilja u porodici - navode u Tužilaštvu.

Povodom nemilog događaja, u utorak se oglasilo i Ministarstvo za rad, iz kog je saopšteno da je slučaj prijavljen u ponedeljak. - Slučaj porodičnog nasilja, za koje je osumnjičen direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, ispituju nadležni državni organi. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja će po završetku tog procesa i na osnovu njegovog ishoda, preduzeti korake iz svoje nadležnosti - stoji u odgovoru Ministarstva za rad.

Kako saznajemo, u ovoj porodici ranije nije bilo prijava za nasilje, a žena je, navodno, zadobila lakše povrede.

Za krivično delo nasilje u porodici, za koje se tereti Živanović, zakonom je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)