NOVI DETALJI UBISTVA KOD RAČE: LJiljana P. izašla iz bolnice, pa pretukla do smrti nevenčanog supruga

V. N.

07. 09. 2021. u 19:56

LjILjANA P. (68) iz sela Sepci kod Rače uhapšena je zbog sumnje da je drvenom motkom ubila vanbračnog supruga Dobricu P. (70).

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА КОД РАЧЕ: Љиљана П. изашла из болнице, па претукла до смрти невенчаног супруга

Foto: B. Grujić

Kako saznaje portal "U centar", osumnjičenoj je određeno zadržavanje, a istraga će utvrditi zašto je žena vanbračnom suprugu nanela više udaraca u predelu glave, od kojih je Dobrica preminuo na licu mesta. Za sada se sumnja da su u pitanju psihička labilnost i nemaština u kojoj je ovaj par godinama živeo.

U selu Sepci kažu da su meštani pomagali koliko su mogli.

Kako kaže Ljubomir Rašić Buca, bivši sekretar Mesne zajednice i matičar, živeli su od socijalne pomoći, i bili su siromašni.

- Dobijali su od opštine oko četiri metra drva za ogrev, i pomoć nekoliko puta godišnje. Lokalni pekar im je davao hleb besplatno. Imaju sina Dragana, koji sad ima 38 godina, i već odavno se nalazi u domu za obolele u Tutinu.

U sobi, u kojoj je stradao Dobrica, na jastuku su vidljivi tragovi krvi. Na vratima razvučena policijska traka.

- Bili su siromašni, ali nisam znao da su se svađali - kaže komšija, a prenosi portal "U centar".

- Jave se uljudno, tu su deset godina. Iznenadilo me je sve to, jer se u našem selu ovo do sada nije dešavalo. Stradali Dobrica će biti sahranjen u Sepcima, nakon obdukcije, o trošku opštine.

Pokojni Dobrica je, kako prenosi "U centar", bio iz veoma siromašne porodice i sam je čitavog života bio siromašan. Bio je narušenog zdravlja, ratni je veteran iz Vukovara. Njegov otac Đoka, kojeg su zvali Vrkula, pravio je štapove i prodavao po vašarima. Sa Ljiljom se doselio u Sepce Polje nakon što mu je, navodno, na prevaru oteta parcela na kojoj je živeo. On i Ljilja su živeli siromašno, ali pošteno. - Dobrica je čistio seoska groblja i od toga su se izdržavali. Verovatno je uzrok tragedije upravo to siromaštvo koje verujem više nisu mogli da izdrže, pa su jednostavno pukli - kaže meštanin Sepca, čije je imanje na drugom kraju sela.

LEČILA SE OD KORONE

LjILjANA je počinila zločin nepuna četiri dana nakon što se vratila iz bolnice u Kragujevcu, gde je lečena od kovida 19. Žalila se tu i tamo, kažu komšije, da ju je tukao. Dobricu je usmrtila letvom, dok je ležao u krevetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati