PUCNJAVA U JUŽNOJ MITROVICI! Muškarac preminuo od povreda, jedna osoba povređena

Novosti online

10. 07. 2021. u 09:38

D. S. (49), preminuo je nakon pucnjave iz vatrenog oružja noćas u Ulici Evlia Kelebia u Južnoj Mitrovici.

ПУЦЊАВА У ЈУЖНОЈ МИТРОВИЦИ! Мушкарац преминуо од повреда, једна особа повређена

Foto: Jutjub/Printskrin/Kosovoonline

Vest je potvrdio portparol policije na Kosovu i Metohiji za mitrovički region Avni Zahiti, koji je rekao da je drugi povređeni, J. S. (52) na lečenju.

- Desetog jula u 00.20 policija u Južnoj Mitrovici dobila je informacije o pucnjavi u ulici Evlia Kelebia. Po prijemu informacija, sve potrebne policijske jedinice su hitno izašle na lice mesta. Prema prvim informacijama sa lica mesta u pucnjavi su povređene dve osobe koje su hitno upućene u Regionalnu bolnicu u Mitrovici, a zatim u UKCK Priština.

Lekari su oko 02.00 časova izvestili da je jedna od povređenih osoba D. S, stara 49 godina, umrla od posledica povreda, dok je druga povređena osoba J. S, stara 52 godine, i dalje na lečenju - rekao je Zahiti .

Zahiti je najavio da policija traga za dvojicom osumnjičenih, poznatih policiji.

- Nakon pregleda na licu mesta, forenzički istražitelji su pronašli četiri čaure i metak. Prema dosadašnjim tragovima, policija traži dvojicu osumnjičenih čiji im je identitet već poznat. Istraga se nastavlja.

Telo žrtve poslato je na obdukciju.

(Indeksonline)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni